Χώρισε η Irina Shayk και ο Bradley Cooper

Κυριακή, 31 Ιανουάριος, 2016 16:47 μμ
«Η Irina δεν άντεχε την προσκόλληση του ηθοποιού στη μητέρα του και αυτό δημιούργησε τριβές μεταξύ τους».
Χώρισε η Irina Shayk και ο Bradley Cooper

Ήταν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του Hollywood. Αν και λίγο καιρό μαζί, μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσίευαν διάφορα ξένα δημοσιογραφικά δίκτυα κατά καιρούς φαινόταν ότι το ζευγάρι ήταν έτοιμο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Bradley Cooper και η Ρωσίδα καλλονή Irina Shayk, χώρισαν κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών εξαιτίας της μητέρας του, Gloria. Το ζευγάρι πέρασε μαζί τις γιορτές, αλλά η μητέρα του ηθοποιού δεν έβλεπε τελικά με καθόλου καλό μάτι το σενάριο το διάσημο top model να γίνει νύφη της. Έτσι το ζευγάρι άρχισε να τσακώνεται και τελικά ο ηθοποιός πήρε το μέρος της Gloria.

«Η Irina δεν άντεχε την προσκόλληση του ηθοποιού στη μητέρα του και αυτό δημιούργησε τριβές μεταξύ τους», δήλωσε φίλος του ζευγαριού στην εφημερίδα. Σύμφωνα με το ίδιο το δημοσίευμα ο Bradley Cooper έχει έρθει πολύ κοντά με τη μητέρα του, μετά το θάνατο του πατέρα του και μένει μαζί της στο Los Angeles για να μην νιώθει μοναξιά.

couper_saik_1

couper_saik_3

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...