Τόνια Σωτηροπούλου: «Θα έκανα κάτι με τη Μαίρη Συνατσάκη» (βίντεο)

Παρασκευή, 5 Φεβρουάριος, 2016 19:08 μμ
Τι είπε για τη σχέση της με τον Αλέξη Γεωργούλη;
Τόνια Σωτηροπούλου: «Θα έκανα κάτι με τη Μαίρη Συνατσάκη» (βίντεο)

Η όμορφη ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο Ougachallenge του Δημήτρη Ουγγαρέζου και μίλησε για την σχέση της με τον Αλέξη Γεωργούλη, την εμπειρία που έζησε στη ταινία του James Bond με τον Daniel Craig και τέλος αν θα χαμουρευόταν με την Μαίρη Συνατσάκη.

Οι δύο τους παίξανε χαρτιά στη διάρκεια της συνέντευξης, ενώ η Τόνια Σωτηροπούλου μάλλον πως δεν είχε υπολογίσει τις συγκεκριμένες ερωτήσεις που θα της έκανε ο παρουσιαστής.

Στην ερώτηση του Ουγγαρέζου αν της την έχει πέσει κάποιος σκηνοθέτης ή παραγωγός για να πάρει κάποιο ρόλο, εκείνη απάντησε: «Σε casting όχι. Αλλά στη διάρκεια της ταινίας έχει γίνει. Σκηνοθέτης, παραγωγός...».

Όταν ρωτήθηκε αν τα έχει με τον Αλέξη Γεωργούλη, η ίδια απλά χαμογέλασε και δεν έδωσε καμία απάντηση, ενώ αν τη πείραξε που ο ηθοποιός αρνήθηκε τη σχέση τους πρίν λίγο καιρό στο «Λόγω TiViς» ανέφερε ότι ήταν κάτι που δεν την επηρέασε.

Το πιο ενδιαφέρον όμως κομμάτι της κουβέντας τους ήταν όταν αποκάλυψε τι έκανε ο Daniel Craig όταν έμαθε ότι θα πάρει το ρόλο του James Bond. «Είναι μία πολύ ωραία ιστορία. Εκείνη την ημέρα ψώνιζε από ένα κατάστημα που είχε βιολογικά είδη. Είχε αποφασίσει ότι θα σταματούσε το ποτό και θα ξεκινούσε να τρώει λίγο πιο υγιηνά. Γιατί υπήρχε ένα ενδεχόμενο ότι θα γινόταν Bond καθώς βρισκόταν στο τελευταίο στάδιο των castings. Χτυπαει το τηλέφωνο, αφήνει κάτω το καφάσι με τις ντομάτες και τα φρούτα, παίρνει μία βόκτα, κάθεται έξω από το μαγαζί και πίνει μόνος του τη βότκα. Καθώς είπε: "Είναι η τελευταία μέρα της ζωή μου που θα είναι κανονική"».

Προς το τέλος της συνέντευξης, η ηθοποιός ρωτήθηκε από τον Ουγγαρέζο αν θα της άρεσε να κάνει κάτι ερωτικό με την Μαίρη Συνατσάκη, με την ίδια να απαντάει χιουμοριστικά «ναι, θα έκανα κάτι με τη Μαίρη».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...