Πρώην παίκτης του «The Voice» κατηγορείται για παιδική πορνογραφία (βίντεο)

Τετάρτη, 3 Φεβρουάριος, 2016 11:43 πμ
Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης εμφανίστηκε στο δικαστήριο και ζήτησε να αλλάξουν οι όροι αποφυλάκισης του με εγγύηση.
Πρώην παίκτης του «The Voice» κατηγορείται για παιδική πορνογραφία (βίντεο)

Το «The Voice», είναι από τα μεγαλύτερα και παγκόσμια talent show που έχει κατακτήσει 55 χώρες και μαζί μ' αυτές και στην Ελλάδα. Στη χώρα μας τα δικαιώματα του παιχνιδιού μέχρι και πρόσφατα τα είχε ο Ant1 με coaches τους Αντώνη Ρέμο, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου και Μιχάλης Κουνέλης. Στη θέση του παρουσιαστή ήταν ο Γιώργος Λιάγκας.

Ένα μεγάλο σκάνδαλο ξέσπασε πριν λίγες ώρες, όταν πρώην παίχτης του Βρετανικού «The Voice» κατηγορείται για επιθέσεις σε παιδιά και κατοχή πορνογραφικού υλικού. Ο λόγος για τον Jeff Anderson, ο οποίος κατηγορείται 15 κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση. Ο ταλαντούχος μουσικός το 2014 βρέθηκε στα blind auditions, αλλά κανείς από τους τότε κριτές δεν είχε γυρίσει την καρέκλα του καθώς δεν είχε καταφέρει να ενθουσιάσει με τη φωνή.

Πιο συγκεκριμένα, οι κατηγορίες αφορούν δύο άσεμνες επιθέσεις σε ανηλίκους, πέντε περιπτώσεις κατοχής πορνογραφικών φωτογραφιών, δέκα καταγεγραμμένα περιστατικά όπου αυτοϊκανοποιούνταν παρακολουθώντας τα θύματα του και μία κατηγορία για κλοπή φωτογραφιών.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.