Κανείς δε θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση της Μαράια Κάρεϊ στην Times Square (vid)

Κυριακή, 1 Ιανουάριος, 2017 12:46 μμ
Υποδέχθηκε το 2017 στην Times Square της Νέας Υόρκης μαζί με χιλιάδες κόσμου που δεν την είδαν ποτέ να τραγουδάει σωστά...!
Κανείς δε θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση της Μαράια Κάρεϊ στην Times Square (vid)

Η Μαράια Κάρεϊ είχε χθες την τιμητική της, καθώς ήταν εκείνη που θα διασκέδαζε τις χιλιάδες κόσμου που επέλεξαν την Times Square της Νέας Υόρκης για την αλλαγή του χρόνου.

Παρόλα αυτά, η διάσημη τραγουδίστρια μπορεί να ήταν αψεγάδιαστη με το σέξι κορμάκι της on stage, όμως το ίδιο δεν ίσχυσε και για το σόου της.

Όπως λέγεται, «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται» και κάπως έτσι, με τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισε από το πρώτο... δευτερόλεπτο, φάνηκε εξαρχής πως όλα δε θα εξελίσσονταν ομαλά.

Ο ήχος δεν ήταν σταθερός, τα monitors δεν λειτουργούσαν, η τραγουδίστρια δε μπορούσε να συνεννοηθεί με τους τεχνικούς, ενώ παράλληλα προσπαθούσε να κάνει σα να μη συμβαίνει κάτι πολύ σοβαρό, συμμετέχοντας στο προγραμματισμένο χορευτικό που θα συνόδευε την ερμηνεία της.

Στη συνέχεια, επιχείρησε να τραγουδήσει ένα ηχογραφημένο της κομμάτι playback, μάταια ωστόσο, καθότι δε λειτουργούσε το ακουστικό της!

Εντωμεταξύ, δε δίσταζε στο ενδιάμεσο να σχολιάζει «πικρά» τα όσα συνέβαιναν στη σκηνή:

«Εντάξει, αυτό είναι μόνο για γέλια. Και εγώ προσπαθώ να είμαι καλή στη δουλειά μου εδώ. Και εγώ χρειάζομαι διακοπές, μπορώ να τις έχω», είπε η Μαράια Κάρεϊ εξοργισμένη σε κάποια στιγμή.

Δείτε το κωμικοτραγικό βίντεο με την εμφάνιση «φιάσκο»:

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.