Η Καλομοίρα μόλις μας θύμισε ότι δεν είναι όλα ρόδινα ακόμη και στους πιο ευτυχισμένους γάμους

Κυριακή, 1 Ιανουάριος, 2017 10:46 πμ
Σε συνέντευξη που παραχώρησε η δημοφιλής τραγουδίστρια και παρουσιάστρια των backstage του Rising Star αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι ο γάμος της έχει περάσει κρίση.
Η Καλομοίρα μόλις μας θύμισε ότι δεν είναι όλα ρόδινα ακόμη και στους πιο ευτυχισμένους γάμους

Πρόκειται για μία από τις πιο αυθόρμητες προσωπικότητες του ελληνικού star system, ίσως ακριβώς επειδή δεν παραδέχτηκε ποτέ με τη συμπεριφορά της ότι ανήκει σε αυτό. Η Καλομοίρα παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο ένθετο περιοδικό «tv kous kous» και τη Μάρτζυ Λαζάρου, την οποία δε δίστασε να μιλήσει για πολύ προσωπικά θέματα, όπως ο γάμος της με τον Γιώργο Μπούσαλη και τα προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει στη σχέση τους.

Είσαι λίγα χρόνια παντρεμένη. Πώς έχουν κυλήσει αυτά;
«Πολύ καλά! Ο Γιώργος είναι ο καλύτερός μου φίλος και απολαμβάνει πολύ ο ένας την παρέα του άλλου. Φυσικά και μπορεί να προκύψουν κάποιες διαφωνίες και αναποδιές, ωστόσο μαζί καταφέρνουμε να τις ξεπερνάμε».

Πέρασες κρίση στον γάμο σου;
«Φυσικά. Δύο για την ακρίβεια. Νομίζω ότι ήταν αμέσως αφότου αποκτήσαμε τα παιδιά, καθώς αυτό συνήθως συνεπάγεται και πολλές αλλαγές στο μέχρι τότε τρόπο ζωής, αλλά νομίζω ότι αν ένα ζευγάρι θέλει να το κάνει να πετύχει και να δουλέψει σωστά, τότε μαζί μπορεί. Προσωπικά πιστεύω ότι μας έκανε να έχουμε μεγαλύτερη κατανόηση ο ένας για τον άλλον και να είμαστε πιο δυνατοί».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.