Η πρεμιέρα της «Ζωούπολης» στην Cosmote TV είναι ιδανική για το απαραίτητο οικογενειακό «bonding» ενόψει Χριστουγέννων (vid)

Πέμπτη, 22 Δεκέμβριος, 2016 08:32 πμ
Μετά τη Φρουτοπία, η ουτοπία της «Ζωούπολης» θα πείσει αυτήν την παραμονή των Χριστουγέννων, ακόμη και τους πιο δύσπιστους ότι οι ταινίες κινουμένων σχεδίων αφορούν άπαντες.
Η πρεμιέρα της «Ζωούπολης» στην Cosmote TV είναι ιδανική για το απαραίτητο οικογενειακό «bonding» ενόψει Χριστουγέννων (vid)

Σπάνια το τηλεκοντρόλ μένει στη θέση του όταν γύρω από την τηλεόραση κάθεται η οικογένεια στο σύνολό της. Έτσι κι αλλιώς η συγκέντρωση όλων των μελών μπροστά από μία και μόνο οθόνη αποτελεί από μόνο του σπάνιο γεγονός, είτε επειδή τα ενδιαφέροντα ποικίλουν είτε λόγω ύπαρξης περισσότερων συσκευών για να καλυφθούν οι προτιμήσεις των πάντων.

Στην προκειμένη, η απολαυστική «Ζωούπολη» κάνει πρεμιέρα την παραμονή των Χριστουγέννων (24/12) ακριβώς επειδή μπορεί να κρατήσει όλη την οικογένεια ικανοποιημένη. Η Ζωοτόπια είναι η μικρογραφία μιας κανονικής πόλης με όλα τα καλά και τα κακά αυτής, με την ειδοποιό διαφορά ότι οι κάτοικοί της είναι ζώα. Κάθε έμβιος οργανισμός που μπορείς να φανταστείς ζει, συνυπάρχει και μαθαίνει να τα βγάζει πέρα, με παρόμοιο τρόπο με αυτόν που καλούμαστε εμείς οι άνθρωποι να επιβιώσουμε.
maxresdefault
Η εν λόγω πόλη είναι χωρισμένη σε κοινωνικές τάξεις με θεμελιώδεις συνήθειες και κλασσικά στερεότυπα που κατηγοριοποιούν τους κατοίκους της. Στην προκειμένη, το έργο μας επικεντρώνεται στην ενθουσιώδη και αισιόδοξη λαγουδίτσα Τζούντι Χοπς, η οποία εντάσσεται στο δυναμικό του αστυνομικού σώματος. Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι αν και τετραπέρατη, είναι η μοναδική λαγουδίτσα μεταξύ τόσων άλλων μεγαλόσωμων και σκληρών ζώων, των συναδέλφων της δηλαδή και πρέπει να προσπαθήσει διπλά για να αποδείξει την αξία της, ακόμη και για πρακτικούς λόγους. Έτσι, όταν προκύπτει μία περίεργη υπόθεση εξιχνίασης που σχετίζεται με την εξαφάνιση ενός θηλαστικού, αρπάζει την ευκαιρία, έστω κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συνεργαστεί με μία κυνική και παμπόνηρη αλεπού, τον Νικ Γουάιλντ. Παρά τις όποιες τους διαφορές, που σημειωτέον δεν είναι και λίγες, θα πρέπει να συγχρονιστούν και να συγχρωτιστούν όσο το δυνατόν καλύτερα και κυρίως γρηγορότερα, καθότι η αποστολή τους θα πρέπει να έχει θετική έκβαση μέσα σε δύο μόλις 24ωρα!

Η παραπάνω περιπέτεια, χωρίς καμία υπερβολή θα μπορούσε να είναι μία κανονική αστυνομική ταινία, με τη δράση, τις ανατροπές και την αγωνία της. Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει για την ακρίβεια. Άλλωστε, αν δεν τονίζαμε εξαρχής πως πρόκειται για ζώα - πρωταγωνιστές, ως υπόθεση «στέκεται» άνετα στο βάθρο των «ενήλικων» έργων.

Δείτε το τρέιλερ:

*Η ταινία κινουμένων σχεδίων "Ζωούπολη" προβάλλεται για πρώτη φορά αυτό το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου από την Cosmote TV στις 21:00 και συγκεκριμένα στο COSMOTE CINEMA 1HD. Σε περίπτωση που η μετάδοσή της συμπίπτει με ανειλημμένες οικογενειακές υποχρεώσεις λόγω της παραμονής, η διαθέσιμη υπηρεσία εγγραφής προγραμμάτων (PVR) θα σας απαλλάξει από την εύλογη παιδική... γκρίνια, αφού θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε όποτε υπάρξει χρόνος, όλοι μαζί.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.