Ποιο Τζόκερ; Ο μισθός της Μέριλ Στριπ στη σειρά "The Nix" είναι πολύ καλύτερος

Δευτέρα, 19 Δεκέμβριος, 2016 14:09 μμ
Το ποσό με το οποίο αμείβεται για κάθε επεισόδιο της σειράς "The Nix" εξηγεί πολύ άνετα το λόγο για τον οποίο απάντησε θετικά σε τηλεοπτική πρόταση.
Ποιο Τζόκερ; Ο μισθός της Μέριλ Στριπ στη σειρά "The Nix" είναι πολύ καλύτερος

Αν έχει να κάνει με τις υποψηφιότητές της για Όσκαρ, τότε πάμε πάσο. Η αλήθεια είναι βέβαια πως η Μέριλ Στριπ δε χρειάζεται τέτοιου είδους επιβεβαιώσεις, καθώς το ταλέντο της είναι ήδη αναγνωρισμένο και ακριβώς γι' αυτόν το λόγο, καλοπληρωμένο.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η συμμετοχή της 67χρονης ηθοποιού στη νέα μίνι τηλεοπτική σειρά του J.J Abrams που βασίζεται στο μυθιστόρημα "The Nix" του Nathan Hill θα της παραφουσκώσει τον τραπεζικό της λογαριασμό. Για την ακρίβεια, για κάθε επεισόδιο αμείβεται με 825.000 δολάρια που μπορεί να μην αποτελούν το πιο παχυλό ποσό στην αμερικανική τηλεόραση, ωστόσο είναι διόλου ευκαταφρόνητο.

Οι υψηλότερες τηλεοπτικές αμοιβές ανήκουν στους τρεις πρωταγωνιστές της κωμικής σειράς "Bing Bang Theory" Κέιλι Κουόκο, Τζιμ Πάρσονς και Τζόνι Γκαλέκι με 1 εκατομμύριο δολάρια έκαστος. Την ίδια στιγμή και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο που τόλμησε τη μετάβαση στη μικρή οθόνη κερδίζει 750.000 δολάρια ανά επεισόδιο της νέας σειράς του David O. Russell για το Amazon.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.