Θεοφάνους

Γιώργος Θεοφάνους: «Δεν έπρεπε να είμαι τόσο σκληρός και αγενής στο Xfactor, μετάνιωσα για το πως μιλούσα σε εκείνα τα παιδιά»

Τρίτη, 9 Δεκέμβριος, 2014 11:35 πμ
Ο Γιώργος Θεοφάνους έχει τη φήμη του σκληρού πλην τίμιου κριτή, σε όσα τάλεντ σόου έχει συμμετάσχει.
Γιώργος Θεοφάνους: «Δεν έπρεπε να είμαι τόσο σκληρός και αγενής στο Xfactor, μετάνιωσα για το πως μιλούσα σε εκείνα τα παιδιά»

Φέτος τον βλέπουμε στο Music School να είναι πιο χαλαρός, κάτι πολύ φυσικό βέβαια, μιας και έχει να κάνει με παιδιά

«Αυτά τα παιδιά, του «Μusic School», έγιναν η δεύτερη οικογένειά μου. Μια από τις ομορφότερες και πιο συγκινητικές στιγμές ήταν όταν τραγουδήσαμε μαζί με τη Μαρίνα το τραγούδι των Simon & Garfunkel...» τόνισε  ο ίδιος στο TV Έθνος.

«Oταν έχεις απέναντί σου παιδιά είναι φυσικό να είσαι αλλιώς. Ούτως ή άλλως η ζωή μου και η καθημερινότητα είναι γεμάτη παιδιά: Εκτός από τα τέσσερα δικά μου έχω τα παιδιά από το «Μουσικό εργαστήρι» της Γλυφάδας αλλά και της Κύπρου, μέχρι και τους μαθητές μου στο Πανεπιστήμιο στην Κύπρο.»
Σε κάποιες τηλεοπτικές στιγμές του παρελθόντος διαφωνήσατε έντονα με συναδέλφους σας στην κριτική επιτροπή ή ήσασταν ιδιαίτερα αυστηρός με κάποιους από τους συμμετέχοντες. Έχετε μετανιώσει για αυτή την τηλεοπτική εικόνα που βγήκε προς τα έξω;

«Μετάνιωσα πολλές φορές για τον τρόπο που μίλησα σε εκείνα τα παιδιά, εννοείται. Δεν υπήρχε λόγος να είμαι τόσο σκληρός και αγενής πολλές φορές. Θα μπορούσαν να καταλάβουν αυτό που ήθελα να πω και με πιο απλό, ανθρώπινο τρόπο και όχι με τον σκληρό τηλεοπτικό τρόπο του «X factor». Δεν μπόρεσα να διαχειριστώ την τηλεόραση όπως θα ήθελα, πράγμα το οποίο πιστεύω έκανα με το «Just the 2 of us» και πολύ περισσότερο στο «Μusic School»

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...