Η Vergara με κορσέ και μπούστο που βγάζει μάτι

Παρασκευή, 22 Ιούλιος, 2016 14:39 μμ
Από τη στιγμή που παντρεύτηκε τον Manganiello έπαψαν και τα σέξι snapshots της. Η Vergara όμως είναι αρκετή ακόμα και όταν σπανίζει.
Η Vergara με κορσέ και μπούστο που βγάζει μάτι

Η σχέση του ανδρικού πληθυσμού με την Sofia Vergara είναι άγαστη και διηνεκής στο χρόνο. Είναι από τα άρρηκτα πράγματα στη ζωή. Ακόμα και τον τελευταίο χρόνο που η Vergara έχει στο πλάι της τον Joe Manganiello ως σύζυγο, για τον οποίο όλοι μας συμφωνούμε ότι της ταιριάζει και είναι γενικά ένας ωραίος τύπος. Κι ας είναι η αιτία που η 44χρονη έχει σταματήσει να δίνει τροφή για συζήτηση στους ακόλουθους της.

Ποτέ δεν είναι όμως ακατάλληλη στιγμή για να σπάσει τα ειωθότα η Vergara και το έκανε με τον κλασσικό και αγαπημένο της/μας τρόπο. Αυτή την περίοδο κάνει γυρίσματα για την ταινία The Brits Are Coming και δείχνει στο Instagram ένα στιγμιότυπο από την διαδικασία και το σενάριο. Η Sofia Vergara είναι σε ένα total black look, αλλά όχι με ρούχα. Κάτω φοράει μακριές κάλτσες με δαντέλα στο τελείωμα, ένα πολύ πολύ πολύ κοντό σορτσάκι και πάνω έναν κορσέ που αποτελεί το υπόβαθρο ώστε το μπούστο της να δείξει αυτό που είναι σε πλήρη «διάταξη».

367B969500000578-0-image-m-2_1469172308804

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.