Είναι επίσημο: 7 επεισόδια Game of Thrones στην 7η σεζόν

Δευτέρα, 18 Ιούλιος, 2016 19:46 μμ
Αυτό που λίγο πολύ περιμέναμε όλοι μας ανακοίνωσε το HBO για τη συνέχεια του Game of Thrones, με την 7η σεζόν να αριθμεί 7 επεισόδια.
Είναι επίσημο: 7 επεισόδια Game of Thrones στην 7η σεζόν

Το Game of Thrones είναι μια σειρά που σου πρόσφερε σταθερότητα περιεχομένου και συνθηκών. Ήξερες ότι ξεκινάει κάπου κοντά στο Πάσχα, ήξερες ότι έχει δέκα επεισόδια και ήξερες ότι στο 9ο επεισόδιο γίνεται παραδοσιακά μια μεγάλη μάχη. Όσο προχωράμε προς τη λύση της εξίσωσης, τα πράγματα θα αλλάξουν. Το HBO έβγαλε ανακοίνωση πριν λίγες ώρες στην οποία ενημερώνει ότι η επόμενη σεζόν θα είναι μικρότερη με μόλις 7 επεισόδια.

Είναι κάτι που λίγο ως πολύ γνωρίζαμε, αφού οι Benioff και Weiss είχαν πει ότι μένουν σκάρτες 13 ώρες ακόμα για το τέλος της σειράς και δεδομένου ότι στον 6ο κύκλο πιάσαμε το 60άρι συν ότι θα είχαμε σίγουρα ακόμα δύο σεζόν, αυτό σήμαινε ότι θα σπάσει το 13. Οπότε ξέρουμε από τώρα ότι και στον 8ο κύκλο δεν θα δούμε πάνω από 6, βία 7 επεισόδια.

Αυτό που θα αλλάξει επίσης είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας, αφού ο διευθυντής του HBO, ο Casey Bloys, αποκάλυψε ότι οι σεναριογράφοι και παραγωγοί «ένιωσαν ότι οι ιστορίες της σειράς θα εκτυλίσσονταν καλύτερα αν άρχιζε η παραγωγή λίγο αργότερα από το συνηθισμένο, όταν αλλάζει ο καιρός». Αυτό σημαίνει ότι η σειρά θα πάει για καλοκαίρι, πιθανότατα μέσα Ιουνίου, με τα γυρίσματα να γίνονται σε Βόρειο Ιρλανδία, Ισπανία και Ισλανδία.

Τέλος, το HBO γνωστοποίησε και τους σκηνοθέτες των επεισοδίων: Mark Mylod, Jeremy Podeswa, Matt Shakman and Alan Taylor.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...