Η Kelly Rohrbach βάζει το ολόσωμο και σε στέλνει

Δευτέρα, 11 Ιούλιος, 2016 15:16 μμ
Από τη στιγμή που μπήκε στο καστ του Baywatch, ήταν δεδομένα ότι η Kelly Rohrbach δεν θα σταματήσει να φωτογραφίζεται με μαγιό.
Η Kelly Rohrbach βάζει το ολόσωμο και σε στέλνει

Από τη μία σκέφτεσαι ότι δεν υπάρχει λόγος να ψάξεις για κάτι καλύτερο, όταν έχεις ήδη το πολύ καλό μπροστά σου, από την άλλη όμως δε γίνεται να αναρωτηθείς με την έμπνευση και την διάθεση των ανθρώπων που στήνουν τη φωτογράφιση ενός μοντέλου. Αυτό το λέμε με αφορμή το γεγονός ότι εδώ και ένα πεντάμηνο σχεδόν, η Kelly Rohrbach δεν έχει σταματήσει να φωτογραφίζεται στο ίδιο κόνσεπτ. Τόσο που αναρωτιόμαστε κάθε φορά αν βλέπουμε τις ίδιες φωτογραφίες.

Η βρετανική έκδοση του GQ της έβαλε τρία-τέσσερα είδη ολόσωμου μαγιό και σαγήνευσε για άλλη μια φορά το ανδρικό κοινό. Είτε με ολόσωμο με κοψίματα, είτε με ολόσωμο με διάφανα σημεία, είτε με το κλασσικό κόκκινο, η Kelly Rohrbach έκανε το κομμάτι της με τον καλύτερο τρόπο. Κατέβασε την τιράντα, γονάτισε στην άμμο και γύρισε την πλάτη της για να δείξει την πολυφημισμένη όψη της.

Εμείς πάντως θα περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει κάποιος που θα αλλάξει το κόνσεπτ, γιατί η πολλή επανάληψη δεν είναι μάθηση, αλλά κούραση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.