«Πλατινένια» συμβόλαια οι 5 βασικοί του Game of Thrones

Δευτέρα, 27 Ιούνιος, 2016 13:10 μμ
Μετά και την σαρωτική κατάσταση που έζησε ο 6ος κύκλος, η παραγωγή του HBO αποφάσισε να δώσει ακόμα πιο βαρβάτα συμβόλαια στους 5 βασικούς.
«Πλατινένια» συμβόλαια οι 5 βασικοί του Game of Thrones

Όπως στη μουσική ο πλατινένιος δίσκος είναι πιο εντυπωσιακός από τον χρυσό, έτσι και στο Game of Thrones. Γιατί τα συμβόλαια των 300.000 δολαρίων το επεισόδιο πώς τα λες; Χρυσά. Τα καινούργια συμβόλαια που θα υπογράψουν όμως οι πέντε βασικοί χαρακτήρες της σειράς θα πρέπει να έχουν έναν διαφορετικό χαρακτηρισμό.

Ο λόγος για τους Peter Dinklage, Kit Harrington, Emilia Clarke, Lena Headey, Nikolaj Coster-Waldau, οι οποίοι ετοιμάζονται να υπογράψουν συμβόλαια 500.000 δολαρίων για κάθε επεισόδιο που θα εμφανιστούν στον 7ο κύκλο. Όπως είθισται σε τέτοιες σειρές, οι μεγάλοι πρωταγωνιστές ενώνονται και διαπραγματεύονται ξεχωριστά από το υπόλοιπο καστ τα συμβόλαια τους. Θυμηθείτε τα Φιλαράκια που πήγαιναν και μιλούσαν ως μία ομάδα.

Εμείς βέβαια αναρωτιόμαστε γιατί η Sophie Turner (Sansa) δεν θεωρείται βασική, αφού εξαιτίας της ζει ο Snow; Εκείνη μαζί με τη Natalie Dormer και την Maisie Williams βρίσκονται στην δεύτερη τάξη συμβολαίων. Τα συμβόλαια πάντως δεν σημαίνουν ότι οι πέντε θα την βγάλουν σίγουρα καθαρή ως το τέλος της σειράς. Επίσης, το ποσό μπορεί να ακούγεται μεγάλο και είναι, αλλά αν σκεφτείτε ότι μιλάμε για κύκλο των 10 επεισοδίων και κανείς από τους πέντε δεν θα εμφανιστεί σε όλα, τότε η κατάσταση είναι κάπως πιο νορμάλ.

Αν σκεφτούμε ότι οι 3 πρωταγωνιστές του Big Bang Theory παίρνουν 1 εκατομμύριο για κάθε επεισόδιο, κάτι που σημαίνει 4 εκατομμύρια το μήνα, τότε αντιλαμβανόμαστε ότι οι πέντε βασικοί του GoT θα βγάλουν από τη σειρά ένα νορμάλ ποσό, τηρουμένων των αναλογιών.

* Ο 6ος κύκλος του Game of Thrones προβάλλεται αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema κάθε Κυριακή στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα και με τη νέα λειτουργία εγγραφής μπορείς να το γράψεις και να το δεις όποτε θες. Και για όσους θέλουν να έχουν την πλήρη εικόνα του 6ου κύκλου κάθε Σάββατο παρακολουθούμε και τη νέα εκπομπή του HBO «After The Thrones» που προβάλλεται επίσης αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema, για περισσότερες πληροφορίες για το κάθε επεισόδιο της σειράς.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...