Το απόλυτο καλοκαιρινό στήθος είναι της Lindsey Pelas

Κυριακή, 26 Ιούνιος, 2016 14:38 μμ
Υπάρχουν πολλά πράγματα να απολαύσεις ως θέα σε μια παραλία. Το γαλάζιο, ένα ηλιοβασίλεμα και το στήθος της Lindsey Pelas είναι ανάμεσα σε αυτά.
Το απόλυτο καλοκαιρινό στήθος είναι της Lindsey Pelas

Πέρα από τη ανάγκη να δροσίσεις το κορμί σου κάτω από την κάψα του ήλιου, η έφοδος στις παραλίες έχει και άλλες λειτουργίες. Θες να δεις κόσμο, είναι και ένα μέρος να συναντηθείς με φίλους που λόγω δουλειάς μπορεί να μην έχετε πολλές ευκαιρίες. Είναι πάνω απ΄όλα μια ψυχική ανάταση. Όχι μόνο λόγο του νερού και της ελευθερίας που νιώθεις εκεί, αλλά συν αυτώ γιατί θα πετύχεις παρουσίες με προσόντα. Το στήθος της Lindsey Pelas είναι ένα από τα must.

Είναι από τις κοπέλες του Instagram που δε σε παίρνει να μην τις γνωρίζεις. Όσο κι αν δεν έχεις μυρωδιά από το μέσο, όλο και κάπου θα την έχει πάρει το μάτι σου. Κι αυτό γιατί είναι τόσο πληθωρική που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Η Lindsey Pelas έχει οπίσθια, αλλά πολύ περισσότερο έχει το απόλυτο καλοκαιρινό στήθος. Είναι από τις κοπέλες που θα τις δεις να βγάζουν το πάνω μέρος και να μένουν τόπλες για να μαυρίσουν. Αλλά και να μην το κάνει, το μέγεθος του στήθους της Lindsey Pelas είναι ικανό να αφαιρέσει από μόνο του το μαγιό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.