Η Kylie Jenner γονατιστή στον καθρέφτη με στρινγκ

Πέμπτη, 23 Ιούνιος, 2016 14:45 μμ
Η Kylie Jenner είναι με διαφορά το πιο σέξι celeb girl των social media και στο snapchat της μοιράζει χαρά στους άντρες. Γονατιστή. Με στρινγκ.
Η Kylie Jenner γονατιστή στον καθρέφτη με στρινγκ

Κάθε μέρα και μια καινούργια φωτογραφία για την Kylie Jenner, η οποία έχει αφήσει για λίγο το Instagram και έχει υπερφορτώσει το snapchat με προσωπικές της στιγμές. Κάποιες από αυτές δεν είναι απαραίτητο να τις δεις, όπως ότι λέρωσε τον καβάλο της με κρασί. Κάποιες άλλες όμως κρίνεται αναγκαίο να τις δεις. Όπως τη φωτογραφία που κάθεται γονατιστή μπροστά στον καθρέφτη του σπιτιού της.

Πριν λίγο καιρό η Kylie μετακόμισε σε ένα καινούργιο «φτωχικό», 6 εκατομμυρίων δολαρίων, για να είναι πιο κοντά στη μαμά της. Κι επειδή έχει καινούργιο σπίτι, θέλει να το δείξει από κάθε μέρος του. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά για το δωμάτιο της, με την Kylie να φοράει ένα ελαφρύ mid τοπάκι, ένα μαύρο εσώρουχο, που λογικά είναι το αγαπημένο της στρινγκ, και κάθεται γονατιστή μπροστά στον καθρέφτη. Φυσικά οι καμπύλες της είναι το μόνο που θα κοιτάς. Ακόμα κι αν είναι από τα πλάγια.

3594133B00000578-0-image-m-2_1466668476327

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.