Η μεγαλύτερη μάχη του Game of Thrones με αριθμούς

Τετάρτη, 22 Ιούνιος, 2016 16:07 μμ
Το Game of Thrones καταφέρνει πάντα να μονοπωλεί τις συζητήσεις σε παρέες και η μεγάλη μάχη στο Battle of Bastards ήταν το μεγαλύτερο γεγονός.
Η μεγαλύτερη μάχη του Game of Thrones με αριθμούς

Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή περίπου, η τηλεοπτική κοινότητα είναι με το στόμα ανοιχτό και η αιτία είναι κάποιο επεισόδιο του Game of Thrones. Συνήθως το 9ο, που είναι παραδοσιακά το πιο σπουδαίο από άποψη εξελίξεων, θανάτων και περιλαμβάνει πάντα μια μεγάλη μάχη. Στην προκειμένη ήταν ο Snow και ο Bolton που τέθηκαν αντιμέτωποι, με τη Sansa να είναι ο αστάθμητος παράγοντας, και το αποτέλεσμα να είναι ο «οφθαλμός αντί οφθαλμού» για τον Ramsay.

Το ενδιαφέρον προφανώς κορυφώθηκε από τη στιγμή που παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο και γι΄αυτό θα σε ενδιαφέρει ακόμα περισσότερο να μάθεις τα νούμερα πίσω από το στήσιμο αυτής της σκηνής.

Για να αντιληφθείς το epicness της δημιουργίας, χρησιμοποιήθηκαν:

600 άτομα από τα μέλη της παραγωής

500 άτομα έξτρα

75 άλογα

και 25 μέρες που χρειάστηκαν για να βγει το αποτέλεσμα (το σύνηθες για ένα ολόκληρο επεισόδιο δραματικής σειράς είναι 8 με 12 μέρες).

Η στιγμή που ο Snow στέκει μόνος με το σπαθί του και τον πλησιάζει με τοπ ταχύτητα το ιππικό του Bolton είναι αληθινή, με 40 άλογα να τρέχουν κατά πάνω του.

Οι μπουνιές στο πρόσωπο του Ramsay χρειάστηκαν πάνω από 10 ώρες γυρισμάτων, με τον Kit Harrington να βαράει στον αέρα ή να τον ακουμπάει ελαφρά και τον Iwan Rheon να λέει ότι έφαγε δυο-τρεις κανονικές.

Τέλος, η σκηνή με τα σκυλιά είναι κατά το ήμισυ αληθινή, αφού όντως βρίσκονταν εκεί, απλώς είχαν βάλει πιάτα μπροστά τους και στο μοντάζ προστέθηκε ο Bolton.

Δες και το παρακάτω behind the scenes βίντεο.

* Ο 6ος κύκλος του Game of Thrones προβάλλεται αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema κάθε Κυριακή στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα και με τη νέα λειτουργία εγγραφής μπορείς να το γράψεις και να το δεις όποτε θες. Και για όσους θέλουν να έχουν την πλήρη εικόνα του 6ου κύκλου κάθε Σάββατο παρακολουθούμε και τη νέα εκπομπή του HBO «After The Thrones» που προβάλλεται επίσης αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema, για περισσότερες πληροφορίες για το κάθε επεισόδιο της σειράς.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.