Το sideboob της Ρίας Αντωνίου σε στέλνει για βουτιά

Δευτέρα, 20 Ιούνιος, 2016 14:35 μμ
Δεν ξέρουμε αν βρίσκεσαι σε κάποια παραλία ή είσαι σπίτι αγκαλιά με το κλιματιστικό, αλλά αυτό το sideboob της Ρίας Αντωνίου θα οδηγήσει στα πλάτσα πλούτσα.
Το sideboob της Ρίας Αντωνίου σε στέλνει για βουτιά

Έχοντας περάσει ήδη ένα τριήμερο με θερμοκρασίες στο 40άρι και με τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος να είναι αργία, οι περισσότεροι θα βρίσκονται πάνω σε μια ξαπλώστρα ή μέσα στο νερό. Το πιο συνηθισμένο πράγμα που έχουν πλέον μαζί τους οι άντρες είναι το tablet για να μπουν να χαζέψουν κανένα αθλητικό νέο ή να δουν κάποιο σέξι κορίτσι στο Instagram. Κάτι μας λέει ότι αν μπουν στο προφίλ της Ρίας Αντωνίου, τότε θα αφήσουν το tablet και θα τρέξουν να μπουν στη θάλασσα, γιατί με αυτό το sideboob δε γίνεται αλλιώς.

Η Ρία Αντωνίου έχει ξεκινήσει κι αυτή τις βουτιές, σε παραλίες μακρινές από εμάς, είτε της Ιταλίας είτε του Μαϊάμι και εννοείται πως το μαγιό που επιλέγει θα καλύπτει τα προσόντα της τόσο όσο χρειάζεται ώστε να σου δείξει πράγματα, αλλά να αφήσει και την φαντασία σου να δώσει τη συνέχεια. Τώρα βέβαια δεν είναι μαγιό αυτό που θα σε ρίξει στο νερό, αλλά ένα μπλουζάκι τιραντέ με το οποίο είναι σε μια ερημική αμμουδιά και ρωτάει αν πρέπει να βουτήξει ή όχι. Λογικά δεν θα προσέξεις την ερώτηση, αλλά θα εστιάσεις στο στήθος της που φεύγει από τα πλάγια. Το καλύτερο sideboob του καλοκαιριού so far είναι ελληνικό, είναι Ρία Αντωνίου.

ria-antoniou-sideboob-1

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.