Οι νέες σειρές που θα σε κάτσουν στον καναπέ το καλοκαίρι

Πέμπτη, 16 Ιούνιος, 2016 14:19 μμ
Καλοκαίρι σημαίνει σαπίλα πάνω στον καναπέ παρέα με ανεμιστήρα, φαγητό και με το laptop. Οι νέες σειρές που κυκλοφορούν φέτος θα σε κρατήσουν καθιστό.
Από τον Στέργιο Πουλερέ
Οι νέες σειρές που θα σε κάτσουν στον καναπέ το καλοκαίρι

Μην περιμένεις να δεις τις σειρές που επιστρέφουν με τον 2ο, 3ο κτλ κύκλο τους. Γι΄αυτές θα μιλήσουμε σε άλλο post. Τα Mr. Robot και Bloodline μπορούν να περιμένουν.Εδώ θα μας απασχολήσουν όλες οι νέες σειρές που έρχονται και οι οποίες είναι όλες πολύ καλύτερες από αυτές που ξεκίνησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Preacher : Η DC μπαίνει επιτέλους στην αρένα των σειρών και απαντά στα Daredevil, Agent Carter και Jessica Jones. Το Preacher μάλιστα μοιάζει να είναι ένα level πάνω από τα δύο τελευταία και μάλιστα με πρωταγωνιστή ένα παιδί της Marvel. Ο Dominique Cooper άφησε τον Howard Stark και γίνεται ο Jesse Custer. Στα τρία πρώτα επεισόδια η σειρά είναι πάνω από αυτό το 8.7 που θα δεις στο IMDB.

Feed The Beast : Ο David Schwimmer γλυκάθηκε από το O.J. Simpson και τώρα φέρνει το Feed the Beast, μια κοινωνική σειρά, που περιγράφει τον αγώνα ενός σομελιέ κι ενός σεφ να φτιάξουν το δικό τους ελληνικό εστιατόριο στο Μπρονξ. Οι δυο τους προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους το εγκληματικό παρελθόν τους, αλλά έρχονται αντιμέτωποι με τη δημόσια διαφθορά, τις διάφορες συμμορίες και την εγκληματικότητα της περιοχής.

Stanger Things : Η Winona Ryder στέκεται όρθια μετά από αρκετά χρόνια και αυτή η μίνι σειρά μοιάζει να έχει όλα τα φόντα για να της ανοίξει πόρτες που έκλεισαν όταν έσκασε η ιστορία της κλεπτομανίας της. Το Netflix την τοποθετεί σε μια σειρά μυστηριοθριλερική, όπου η εξαφάνιση ενός μικρού αγοριού μέσα στον αέρα θα ξεκινήσει ένα κυνήγι μαγισσών. Όπου μάγισσες=αμερικανική κυβέρνηση της δεκαετίας του '80 και τα πειράματα της που έμειναν κρυφά από τον κόσμο.

Vice Principals : Οι McBride και Hill φέρνουν στο HBO μια κωμωδία πολλά υποσχόμενη, όπου δύο αναπληρωματικοί διευθυντές σε ένα σχολείο διαγωνίζονται για την θέση του διευθυντή, που τον υποδύεται ο Bill Murray και παίρνει σύνταξη.

The Roots : Η σειρά του 1977 γίνεται reboot και το History Channel που έχει ένα καλό trademark στις ιστορικές του αφηγήσεις περιγράφει ιστορίες μαύρης σκλαβιάς από τον αμερικανικό νότο του 1800, σε μια σειρά που θα γεμίσει ακόμα περισσότερο την κινηματογραφική και τηλεοπτική τάση, μετά το 12 Χρόνια Σκλάβος, τη σειρά Underground και το επερχόμενο Birth of A Nation.

Roadies : Luke Wilson, Imogen Poots και Carla Gucino καθοδηγούνται από τον Cameron Crowe, σε μια σειρά που πηγαίνει στα παρασκήνια των συναυλιών μιας μπάντας και εστιάζει στα μέλη του crew. Όχι τόσο τα μουσικά, αλλά τα μέλη της εταιρείας παραγωγής.

Outcast : Πολλοί την αποκαλούν τη σειρά που θα επαναπροσδιορίσει την χαμένη ταυτότητα του θρίλερ, κινηματογραφικά και τηλεοπτικά, αφού με εξαίρεση το It Follows του περασμένου καλοκαιριού, τα καλά θρίλερ εκλείπουν. Από το πρώτο επεισόδιο μοιάζει να είναι αυτό, απλώς ελπίζουμε να μην γυρίσει σε πατάτα όπως το Penny Dreadful.

The Get Down : Ο Baz Luhrmann πάει να καλύψει τις αδυναμίες που έβγαλε το Vinyl, με την ιστορία μιας παρέας νεαρών που μεγαλώνουν στο Μπρονξ στη δεκαετία του '70, τότε που γεννιέται η punk, το hip hop και φυσικά η disco.

Δείτε τα trailer στο Koolnews.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.