Η Sara Underwood έχει ΤΑ οπίσθια και φορά πάντα στρινγκ

Πέμπτη, 16 Ιούνιος, 2016 13:04 μμ
Βρίσκεται ήδη μια δεκαετία στις επάλξεις και επειδή ξεκίνησε από πολύ μικρή είναι δεδομένο ότι η Sara Underwood θα μας ταλαιπωρεί για πολλά χρόνια.
Η Sara Underwood έχει ΤΑ οπίσθια και φορά πάντα στρινγκ

Έχουν περάσει γύρω στα 10 χρόνια από τότε που η Sara Underwood συστήθηκε στον ανδρικό πληθυσμό και από τότε έχει διανύσει μια μεγάλη απόσταση για να καταφέρνει να είναι πολύ καλύτερη τώρα στα 33 της πάρα τότε στα 23 της. Φυσικά και αυτό είναι μια υπερβολή, αλλά πώς αλλιώς μπορείς να μιλήσεις για εκείνη; Πώς αλλιώς μπορείς να καταγράφεις κάθε φορά μια νέα της φωτογράφιση; Αυτή τη φορά πάντως η Sara γύρισε στη φύση και δεν έγινε ροκάς.

Έχει αναμφίβολα οπίσθια πρώτης κατηγορίας. Γενικά είναι ένα κορίτσι πρώτης κατηγορίας. Γιατί ξέρει πως να πλασάρει τον εαυτό της και χωρίς να την ταυτίζεις με κάποια τάση ή να την κατηγοριοποιείς. Τουλάχιστον τις περισσότερες φορές. Σπάνιες είναι οι περιπτώσεις που δεν φοράει στρινγκ, είτε πρόκειται για μαγιό είτε πρόκειται για εσώρουχο. Σπάνιες οι περιπτώσεις που το Underwood δεν γίνεται Underboob ή εντελώς τόπλες.

Εσχάτως έχει γίνει πιο ενεργή στο Instagram και αναρτά σωρηδόν φωτογραφίες με το άψογο σώμα της και το αφελές-αθώο βλέμμα της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.