Σου έλειψε η Rita Ora; Γι΄αυτό τα πέταξε στην παραλία

Τρίτη, 14 Ιούνιος, 2016 18:14 μμ
Μετά τις φήμες ότι είναι το τρίτο πρόσωπο στον γάμο Jay Z και Beyonce, η Rita Ora είχε εξαφανιστεί ουσιαστικά. Η επιστροφή της είναι μεγαλειώδης.
Σου έλειψε η Rita Ora; Γι΄αυτό τα πέταξε στην παραλία

Προσπαθούμε να θυμηθούμε τις φορές που μας έχει απασχολήσει τα τελευταία δύο χρόνια η Rita Ora, χωρίς να μας παρακινεί κάποιο σέξι ατύχημα ή κάποια τόπλες κατάσταση της, και δεν βρίσκουμε. Και η σκληρή αλήθεια για την ίδια είναι ότι δεν έχει δώσει άλλες αφορμές. Μόλις πρόσφατα κατάφερε να έρθει σε έναν διακανονισμό με την δισκογραφική του Jay Z όπου ανήκε, στην οποία είχε κάνει μήνυση γιατί δεν της έδιναν νέα τραγούδια και επίσης ξέφυγε από τη φήμη περί κρυφής σχέσης μαζί του.

Κι αφού συνέβησαν όλα αυτά και κατάφερε επιτέλους να μπει σε μια σειρά μπας και μπορέσει να ακούσει τον εαυτό της στο ραδιόφωνο ξανά, βρέθηκε στο Μαλιμπού για φωτογράφιση. Όχι μια απλή φωτογράφιση. Εκεί υπήρχαν παπαράτσι που έβγαλαν φωτογραφίες από την διάρκεια του photoshooting και είδαμε ότι η Rita Ora φοράει ένα τζάκετ κι ένα σορτσάκι.

Κάποια στιγμή ο φωτογράφος της ζήτησε να δείξει στήθος κι εκείνη το ελευθέρωσε χωρίς σκέψη. Αυτό σημαίνει ότι οι φωτογραφίες που θα δεις στη γκάλερι είναι το πρώτο κύμα και ότι όταν δημοσιευτεί η φωτογράφιση, θα δεις και τα καλύτερα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.