Η Ratajkowski φοράει μπραζίλιαν και κουνάει τα οπίσθια

Τρίτη, 14 Ιούνιος, 2016 15:05 μμ
Καλοκαίρι θα πει όμορφα κορίτσια να χορεύουν στην αμμουδιά και η Ratajkowski το έκανε πράξη με τον καλύτερο τρόπο. Φορώντας ένα πολύ σέξι μαγιό.
Η Ratajkowski φοράει μπραζίλιαν και κουνάει τα οπίσθια

Πόσα πράγματα και πόσες εικόνες μπορεί να σου φέρει μια λέξη στο μυαλό...; Πόσες αναμνήσεις; Αν αυτή η λέξη είναι το καλοκαίρι, τότε η απάντηση είναι «άπειρες». Η πιο στάνταρ εικόνα που έχεις είναι η θάλασσα, η παραλία και όμορφα πρόσωπα, όμορφα σώματα να κινούνται γύρω σου. Είτε αντρικά είτε γυναικεία. Χαίρεται το μάτι την ομορφιά του σώματος. Αν βέβαια μέσα σε αυτά τα σώματα είναι και της Emily Ratajkowski, τότε το πράγμα αλλάζει. Γιατί η Ratajkowski είναι άλλη εντελώς κατάσταση.

Πριν από μια βδομάδα ακριβώς έγινε 25 ετών και συνειδητοποιούμε ότι πέρασε γρήγορα ο καιρός από το 2013 που μας συστήθηκε για πρώτη φορά. Τρία χρόνια γεμάτα με γυμνές φωτογραφίσεις, γεμάτα με ένα από τα ωραιότερα οπίσθια. Και για το φετινό καλοκαίρι η Ratajkowski δημιούργησε το πιο σέξι βίντεο/gif που μπορείς να δεις.

Φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι με το κάτω μέρος να είναι μπραζίλιαν, η Emily στέκεται με γυρισμένη πλάτη και κουνάει τα οπίσθια της. Ναι, αυτά τα οπίσθια που σε έχουν στοιχειώσει όλα αυτά τα χρόνια. Εσένα και κάθε άλλο αρσενικό επί γης.

emily-ratajkowski-opisthia-1

Δες το και εν κινήσει ΕΔΩ.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.