Όχι άλλες διάσημες που κρατιούνται σε φόρμα

Πέμπτη, 9 Ιούνιος, 2016 13:18 μμ
Η ελληνική σόουμπιζ έχει καταστεί τόσο αδρανής και πλέον όλες προσπαθούν να κρατηθούν στον αφρό με το να μοιράζονται πως διατηρούν τη φόρμα τους.
Όχι άλλες διάσημες που κρατιούνται σε φόρμα

Η κατάσταση στην ελληνική οικονομία και εν προκειμένω στον χώρο της τηλεόρασης και όσων μέσων εν πάσει περιπτώσει «ταΐζουν» την ελληνική σόουμπιζ, οδήγησε σε μια πλήρη ένδεια ιδεών, ρίσκων, επιλογών, με αποτέλεσμα αυτό που κάποτε ήταν άφθονο, δηλαδή το μέγεθος της σόουμπιζ, να είναι τώρα μικρότερο και αυτοί που το απαρτίζουν να έχουν βρει άλλους τρόπους για να μην τις ξεχάσει το κοινό. Ένας από αυτούς είναι και να μιλάνε για την διατροφή τους, πώς διατηρούν τη φόρμα τους.

Προφανώς αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει μια μερίδα γυναικών που θέλει να μάθει το μονοπάτι για να αποκτήσει ένα σώμα που να αρέσει πρώτα και κύρια σε αυτές, αλλά τον τελευταίο καιρό το κακό έχει παραγίνει. Μπορούμε να μετρήσουμε πλέον πάνω από 15-20 Ελληνίδες που «μοιράζονται τα μυστικά της διατροφής τους» ή μας «αποκαλύπτουν πως κρατιούνται σε φόρμα ».

Μιλάμε τέτοιες αποκαλύψεις δεν έκανε ούτε ο Τριανταφυλλόπουλος στη Ζούγκλα. Τέτοιες inside πληροφορίες δεν πρόκειται να σας τις δώσει το μεγαλύτερο λαγωνικό του ρεπορτάζ. Αυτά μόνο από τα φιντάνια που γράφουν στις ιστοσελίδες και σαφώς από τις ίδιες τις κυρίες που μας ενημερώνουν ότι το πρωί τρώνε λίγη βρώμη, λίγο σανό και μετά πάνε να χλιμιντρίσουν.

Ο λόγος που συμβαίνει όλη αυτή η φούσκα είναι ότι τα άτομα της σόουμπιζ είναι τόσο μονόπατα, τόσο «μονομερή» στις ικανότητες τους που κάπως πρέπει να συντηρήσουν όλο αυτό το πέπλο της δόξας-φενάκης που τους καλύπτει, να τροφοδοτήσουν τη ψευδεπίγραφη γκλαμουριά που τους περιβάλλει. Κι άντε αυτοί το κάνουν. Εμείς οι υπόλοιποι που μασάμε τι είμαστε; Το ακόμη χειρότερο είναι ότι είμαστε αποθεωτές ή παλαμάκιες ατόμων που είναι κινούμενη τοποθέτηση προϊόντος, που την περνούν στο τσάμπα για να πέφτουμε εμείς στην παγιδούλα τους.

Ξέρετε τι; Η μόνη φόρμα που θέλουμε να ξανακούσουμε είναι αυτή που βάζουμε για το κέικ!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.