Η Κατερίνα Στικούδη τόπλες με σφαίρες στο στήθος

Τετάρτη, 8 Ιούνιος, 2016 16:46 μμ
Τις προάλλες την ακούσαμε να λέει ότι μετανιώνει για κάποιες φωτογραφίες που αναρτά και τώρα η Κατερίνα Στικούδη αναιρεί πλήρως τα λόγια της.
Η Κατερίνα Στικούδη τόπλες με σφαίρες στο στήθος

Πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρεις, η Κατερίνα Στικούδη αναιρεί τον ίδιο της τον εαυτό, αλλά κάπως έτσι πρέπει να είναι η ψυχοσύνθεση μιας μεγάλης σταρ. Σε συνέντευξη της την Κυριακή διαβάσαμε να λέει ότι έχει μετανιώσει για κάποιες φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στο Instagram και αλλού, αλλά δεν βρίσκει το λόγο να απολογείται για τα μαγιό που φοράει στην παραλία. Μόνο που το πρόβλημα Κατερίνα δεν είναι με αυτές τις φωτογραφίες.

Η Κατερίνα Στικούδη έχει κάνει πολλά extreme πράγματα για να χτίσει μια «καλλιτεχνική περσόνα» στον εαυτό της και στο πλαίσιο αυτού είναι και το νέο της βίντεο κλιπ, στιγμιότυπα του οποίου μας έδειξε στο Instagram. Εκεί βλέπουμε ότι η Στικούδη την έχει δει Dan Bilzerian, φοράει κουκούλα και είναι τυλιγμένη με σφαίρες στο κορμί της. Το κλου της υπόθεσης είναι ότι δεν φοράει τίποτα από πάνω και οι σφαίρες καλύπτουν το γυμνό της στήθος.

Φανταζόμαστε ότι θα έχει κανένα μαφιόζικο κόνσεπτ το κλιπ, αλλά αν πούμε ότι αναμένουμε να το δούμε, μάλλον θα σας πούμε ψέματα. Απλώς θα πούμε ότι υποθέτουμε πως αυτές οι φωτογραφίες δεν ανήκουν στην κατηγορία της μετάνοιας και δεν αφορούν την Κατερίνα Στικούδη ως άνθρωπο, αλλά την ντίβα Στικούδη.

stikoudi-sfaires-1

stikoudi-sfaires1-1

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...