Πόσο λείπεις Λίνα Σακκά από την τηλεόραση;

Τετάρτη, 8 Ιούνιος, 2016 14:37 μμ
Το κορίτσι που κάποτε μας συστήθηκε ως το νέο και ξανθό hot stuff βγάζει πλέον την αύρα ενός τόσο συνειδητοποιημένου ατόμου. Λίνα Σακκά είσαι όαση.
Πόσο λείπεις Λίνα Σακκά από την τηλεόραση;

Η πρώτη της εμφάνιση στο Για Μια Γυναίκα Κι Ένα Αυτοκίνητο δεν ήταν το σωστό δείγμα για τη συνέχεια της. Εκεί η Λίνα Σακκά υποδύθηκε μια κοπέλα αφελή που ζούσε το πέρασμα της στον κόσμο που πρέπει να μετράς τις κινήσεις σου και να προσέχεις που λες τι. Ίσως να ήταν και το προσωπικό της πέρασμα. Δεν ξέρουμε. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι η συνέχεια της ξεφεύγει κατά πολύ από τον υπόλοιπο συρφετό της ελληνικής σόουμπιζ.

Κάθε φορά που την ακούμε μας βγάζει μια τόσο συνετή, τόσο συνειδητοποιημένη κατάσταση. Μιλάμε για μια κοπέλα που παράτησε το επάγγελμα που την ζούσε για να μεγαλώσει το παιδί της και είναι μόνο εκεί. Για την κοπέλα που έχει αρνηθεί δουλειές γιατί δεν θέλει να σβήσει την αξιοπρέπεια της. Κι αυτό θέλει τρομερό θάρρος. Ιδίως όταν έχεις ένα μικρό παιδί. Σήμερα που την είδαμε στο Πρωινό να μιλάει για το πως είναι με τον πρώην σύζυγο της και για το πως αντιμετωπίζει πλέον την τηλεόραση, αντιληφθήκαμε ότι είναι τόσο αξιέπαινο άτομο.

Διαβάστε τι είπε όταν τη ρώτησε ο Λιάγκας για το παρόν στάτους της ζωής της: «Κοίταξε, ένα μικρό κομπόδεμα με πολλή οικονομία, πήγα στο πατρικό μου να μην έχω νοίκια και λοιπά. Δεν είμαστε μαζί, το είχαμε πει από παλιά αυτό. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Ίσα – ίσα που οι σχέσεις μας είναι καλύτερες από ποτέ. Δηλαδή, ευτυχώς που είχαμε την ωριμότητα να παρθούν οι αποφάσεις πολύ γρήγορα και να μην κάνουμε πειράματα. Ήμασταν δύο άνθρωποι που ερωτευτήκαμε, μας ήρθε το παιδί σαν δώρο και για τους δυο, αλλά τελικά είδαμε ότι πιο πολύ ταιριάζουμε να είμαστε φίλοι παρά να είμαστε ζευγάρι. Δεν μπήκαμε στη διαδικασία πειραματισμού "έλα να το δούμε και αν μας βγει". Έχουμε μία ωριμότητα και καταλάβαμε ότι δεν πάει».

Αυτό είναι ένα μικρό στοιχείο από το πόσο κατάφερε να κρατηθεί μακριά από την τρέλα που βαράει στο κεφάλι όσους μπαίνουν σε αυτόν τον λαμπερό κόσμο και είναι ακόμα πιο θαυμαστό, αν σκεφτούμε ότι εκείνη βίωσε μια εποχή της τηλεοπτικής παντοκρατορίας, που δεν υπήρχε διαδίκτυο, τα λεφτά έρεαν και το βλέμμα στρεφόταν στο τι φόρεσε η μία και η άλλη και άκουγες την Ηλιάκη να σου λέει ότι είναι ντροπή που μια έβαλε σε εκδήλωση το ίδιο φόρεμα με παλιότερη εμφάνιση της. Η Λίνα Σακκά από τότε είχε κρατηθεί έξω από τον κύκλο της παράνοιας. Και ήταν ένα κορίτσι που αποτέλεσε sex symbol από τις αρχές του 2000 μέχρι το 2007. Η ίδια δεν το πούλησε ποτέ αυτό, δεν το χρησιμοποίησε.

Δεν την έχουμε γνωρίσει ποτέ, αλλά αυτό που βγάζει είναι αυτό που θα θέλαμε να έχει κάθε άτομο στην ελληνική σόουμπιζ, που αποτελείται από πυροβολημένους ως επί το πλείστον.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...