Συνέβη στ΄αλήθεια αυτό με την Arya Stark;

Τρίτη, 7 Ιούνιος, 2016 15:27 μμ
Το storyline της Arya Stark στο Daavos είχε καταντήσει αφόρητα βαρετό και στα τελευταία δύο επεισόδια συνέβησαν πράγματα που γεννούν θεωρίες.
Συνέβη στ΄αλήθεια αυτό με την Arya Stark;

Σκηνή του Game of Thrones χωρίς τριπλή ανάγνωση, υπόβαθρο και τουλάχιστον 2-3 θεωρίες που να την αφορούν δεν πρέπει να έχει υπάρξει και το αυτό ισχύει για το πως εξελίχθηκε στα τελευταία δύο επεισόδια το storyline της Arya Stark. Επειδή δεν θέλουμε να φας κανένα Spoiler, από δω και πέρα διαβάζεις το κείμενο με δική σου υπευθυνότητα. [SPOILERS]

Όπως είδαμε στο 7ο επεισόδιο του 6ου κύκλο αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema, η Arya έκανε μια συμφωνία με έναν πειρατή για να την πάρει στο καράβι του και να την μεταφέρει αλλού, αφού ο Πολυπρόσωπος Θεός θέλει να την σκοτώσει. Πριν προλάβει όμως να κάνει μερικά βήματα, την πετυχαίνει η ξανθούλα που είναι το τσιράκι του Jagen και της πατάει τέσσερα μαχαιρώματα στο στομάχι. Το πιο φυσιολογικό στον κόσμο του Game of Thrones που πεθαίνουν για πλάκα, θα ήταν η Arya να μας αφήσει χρόνους. Όμως εκείνη ούτε που ένιωσε πόνο και έπεσε στο νερό, για να βγει τρεμάμενη μέσα στο πλήθος.

Αυτά τα μαχαιρώματα συνέβησαν όντως; Μέχρι στιγμής έχουν βγει τρεις θεωρίες και είναι η μία πιο άρρωστη από την άλλη.

Η πρώτη λέει ότι είναι πιθανό αυτή η ξανθούλα να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο, αλλά ένα άλλο δοχείο σώματος για την Arya, ένα μέρος της συνείδησης που δημιούργησε ενόσω ήταν στο Daavos, το οποίο θα την βοηθούσε να γίνει εντελώς Nobody όπως έλεγε. Αυτό είναι το λιγότερο πιθανό σενάριο.

E7tjTxxl

hbo-1

Το δεύτερο σενάριο λέει ότι καθώς η Arya ανέβαινε το δρομάκι πέρασε από δίπλα της μια γυναίκα που φορούσε τα ίδια ρούχα με εκείνη όταν έβλεπε το θέατρο του δρόμου, οπότε έγινε trade και η αληθινή Arya δεν υπήρχε εκεί.

Το τρίτο σενάριο είναι σαν προέκταση του δεύτερου, αφού εικάζεται ότι αυτή η γυναίκα ήταν η Lady Crane που ήθελε να σκοτώσει αρχικά η Arya, αλλά τελικά την έσωσε. Η Crane της έδωσε τα μικρά εξαρτήματα που είχε στην παράσταση για να βγάλουν ψεύτικο αίμα και τα έβαλε στην κοιλιά της.

Σε όλα αυτά το κοινό στοιχείο είναι ότι όταν βγήκε από το ποτάμι έτρεμε στα ψέματα για να την δουν όλοι και να εξαπλωθεί ως νέο ότι ήταν γεμάτη αίματα και πρέπει να πέθανε.

*Κάθε νέο επεισόδιο του 6ου κύκλου του Game of Thrones προβάλλεται αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema κάθε Κυριακή στις 04:00 και με την υπηρεσία εγγραφής μπορείς να το γράψεις και να το δεις όποτε θες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...