Η McKinney θα μας τρελάνει: Αισθάνεται άσχημη και χοντρή

Τρίτη, 7 Ιούνιος, 2016 13:40 μμ
Η μεγαλύτερη απόδειξη ότι οι γυναίκες δεν μπορείτε να εκτιμήσετε με τίποτα τον εαυτό σας είναι αυτό που λέει η McKinney για το πως νιώθει με το σώμα της.
Η McKinney θα μας τρελάνει: Αισθάνεται άσχημη και χοντρή

Ειλικρινά εσάς τις γυναίκες δεν θα σας καταλάβουμε ποτέ εμείς οι άντρες. Έχετε πάντα έναν λόγο να γκρινιάζετε και να μην είστε ικανοποιημένες με τον εαυτό σας. Όχι με τον γόνιμο τρόπο του να θέλετε να γίνεστε καλύτερες, αλλά με τον μηδενιστικό. Τι κι αν έχετε μια χαρά κορμί; Θα βγείτε να πείτε ότι δεν το βρίσκετε τόσο ωραίο. Κι αν σας φαινόμαστε υπερβολικοί, πάρτε για παράδειγμα τι λέει η McKinney για το πως βλέπει τον εαυτό της.

Η Charlotte McKinney βρέθηκε στο Κάμπο Σαν Λούκας στο Μεξικό για να φωτογραφηθεί εν όψει του re-opening του και έβαλε το μπικίνι της, που ως γνωστόν δεν μπορεί να καλύψει πολλά από τα πληθωρικά της προσόντα. Και καθώς θα βλέπεις αυτές τις φωτογραφίες, θα διαβάζεις και όσα λέει.

«Θα μπορούσα να νιώσω πολύ άσχημα με τον εαυτό μου, ειδικά με διάφορα σχόλια που μου στέλνουν στα social media. Έχω αισθανθεί πολλές φορές άσχημη ή χοντρή. Δεν θέλω να είμαι απλώς ένα καυτό κορίτσι, αλλά να δείξω και την άλλη μου πλευρά, αυτή της goofy που γελάει συνεχώς». Τα ίδια είχε πει πάνω κάτω και σε μια άλλη συνέντευξη της πέρσι. Δείτε τις φωτογραφίες από τη νέα φωτογράφιση και μετά πείτε μας ότι δεν έχουμε δίκιο για την διαρκή μη ικανοποίηση της γυναίκας με τον εαυτό της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.