Το μπούστο της Kelly Brook κάνει θραύση

Δευτέρα, 6 Ιούνιος, 2016 12:49 μμ
Το στήθος της είναι πάντα μια σταθερή αξία και η Kelly Brook έκανε μια εμφάνιση αυτοκρατορική και πληθωρική. Δε γίνεται να μην τη δεις.
Το μπούστο της Kelly Brook κάνει θραύση

Μία από τις πιο γνωστές γυναίκες της μόδας έχει ως μότο το «More is Less», δηλαδή όσο περισσότερα φοράς τόσο πιο λιτή γίνεσαι. Αυτή η φιλοσοφία έχει αρχίσει να ταιριάζει όλο και πιο πολύ στις γυναίκες σήμερα, αφού η ύπαρξη άφθονου γυμνού έχει κάνει το ανδρικό μάτι να στρέφεται σε αυτό που είναι καλυμμένο και μπορεί να το φανταστεί. Η Kelly Brook έκανε την μετάβαση από τα γυμνά στα ντυμένα και είναι ακόμα πιο αποθεωτική.

Δεν χρειάζεται να εθελοτυφλούμε. Το στήθος της είναι αυτό που την έκανε διάσημη και το εκμεταλλεύτηκε όσο περισσότερο μπορούσε για να ισχυροποιήσει την δυναμική της. Αφού έφτασε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο, άλλαξε πορεία και πλέον θα την βλέπεις μόνο με φορέματα που αναδεικνύουν τις καμπύλες της, παρά ημι- ή και τελείως γυμνή.

Σε μια έξοδο της στο Λονδίνο φοράει ένα floral φόρεμα και το μπούστο της είναι ασφυκτικό, με την έννοια ότι το στήθος έχει ανέβει τόσο πάνω που νομίζεις ότι από την πίεση θα πεταχτούν. Η ίδια πάντως είναι με το χαμόγελο κάτι που σημαίνει ότι έχει μάθει να το διαχειρίζεται. 

Φωτογραφίες: Splashnews

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.