Τα «φτωχικά» των χολιγουντιανών αστέρων – Σπίτια εκατομμυρίων που δε χορταίνουμε να κοιτάμε [εικόνες]

Σάββατο, 4 Ιούνιος, 2016 10:01 πμ
Από την Adele και τη Jennifer Lopez στη Heidi Klum και τον Bruce Willis, απολαύστε τα πιο εντυπωσιακά σπίτια των χολιγουντιανών σε Νέα Υόρκη, Λος Άντζελε, Ισπανία και άλλους μαγευτικούς προορισμούς και ταξιδέψτε για λίγο στην καθημερινότητά τους που μόνο βαρετή δε μπορεί να χαρακτηριστεί…
Τα «φτωχικά» των χολιγουντιανών αστέρων – Σπίτια εκατομμυρίων που δε χορταίνουμε να κοιτάμε [εικόνες]

Η φήμη φέρνει το χρήμα και το χρήμα την καλοπέραση. Ποιος μπορεί να το αμφισβητήσει; Στην περίπτωση των χολιγουντιανών αστέρων και των τηλεπερσόνων δε, η καλοπέραση είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη.

Πέρα από τα ακριβά αυτοκίνητα, τους σοφέρ και τους σωματοφύλακες, οι διάσημοι αστέρες έχουν κάτι ακόμα για το οποίο αξίζει να τους ζηλεύει κανείς: υπεροπολυτελέστατα σπίτια.

Δωμάτια τεραστίων διαστάσεων, μπάνια με σπα και υδρομασάζ, μεγάλα σαλόνια, καταπράσινοι κήποι, γήπεδα και πισίνες που μας χαλαρώνουν στη θέα τους και μόνο είναι μόλις μερικά από αυτά που μπορεί να βρει κανείς στα «φτωχικά» μερικών από τους πιο αγαπημένους μας celebrities.

Από την Adele και τη Jennifer Lopez στη Heidi Klum και τον Bruce Willis, απολαύστε τα πιο εντυπωσιακά σπίτια των χολιγουντιανών και ταξιδέψτε για λίγο στην καθημερινότητά τους που μόνο βαρετή δε μπορεί να χαρακτηριστεί…

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.