Η Hope Beel είναι ο Captain America των οπίσθιων

Παρασκευή, 3 Ιούνιος, 2016 14:48 μμ
Αν ψάχνεις ευκαιρία να αισθανθείς μειονεκτικά και εντελώς λαπάς, η Hope Beel έχει οπίσθια που είναι γυμνασμένα όσο δεν πάει.
Η Hope Beel είναι ο Captain America των οπίσθιων

Όταν ακούς το Captain America, σου έρχονται διάφορα πράγματα στο μυαλό. Όλα συνηγορούν στη ρώμη και το πολύ γυμνασμένο κορμί. Αν υπήρχε ένα ισοδύναμο στις γυναίκες τότε αυτή θα ήταν χωρίς αμφιβολία η Hope Beel. Αν υπήρχε στο λεξικό του Μπαμπινιώτη το δίπτυχο «γυμνασμένα οπίσθια», τότε δεν θα υπήρχε φωτογραφία της. Γιατί εκείνη ξεπερνάει ακόμα και αυτόν τον όρο. Αν τα λέγαμε γυμνασμένα, τότε τα γυμνασμένα θα έπρεπε να τα πούμε απλώς σφιχτά.

Οπότε ο χαρακτηρισμός «Captain America των οπισθίων» είναι ο πιο κατάλληλος για εκείνη. Και όχι μόνο για τα οπίσθια της. Θα δεις κοιλιακούς, θα δεις στήθος-πέτρα, απλώς θες δεν θες θα βρεθείς να χαζεύεις τα οπίσθια. Και το καλό είναι ότι στο Instagram φοράει τα κατάλληλα μαγιό και παίρνει τις σωστές πόζες για να δεις όσο καλύτερα γίνεται περί τίνος πρόκειται.

Ένα ολόσωμο μαγιό που δεν το λες και πολύ ολόσωμο, αφού το πάνω μέρος είναι στην ουσία δύο τιράντες που πιέζουν το στήθος για να κάνει μαγικά sideboobs και το κάτω μέρος χάνεται ανάμεσα στα οπίσθια της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.