Τέλος εποχής για την Κατερίνα Καινούργιου από τον Alpha;

Παρασκευή, 3 Ιούνιος, 2016 12:23 μμ
Όλες οι λεπτομέρειες του toratora.gr για το συμβόλαιο, τις συζητήσεις με τον Alpha και το τηλεοπτικό μέλλον της Κατερίνας Καινούργιου
Από τη Δήμητρα Καρλιάμπα
Τέλος εποχής για την Κατερίνα Καινούργιου από τον Alpha;

Οι φήμες φουντώνουν για την αποχώρηση της Κατερίνας Καινούργιου από τον Alpha μετά το τέλος του Λόγω Tivis. Η παρουσιάστρια, άλλωστε για το συμβόλαιο της με το κανάλι της Κάντζας είχε δηλώσει στις 8 Μαρτίου:

«Το συμβόλαιο μου με τον Alpha είναι ένα συν ένα χρόνο. Έχουμε μια άψογη συνεργασία με το κανάλι. Θεωρώ ότι είμαι άνθρωπος που εκτιμάω πολύ τον Alpha και με εκτιμά και ο Alpha» και είχε προσθέσει«Είναι πολύ νωρίς για ανανεώσεις. Σας είπα είναι 1 συν 1 οπότε μπορεί να ανανεωθεί και αυτόματα, θα κάνουμε μια κουβέντα με το κανάλι».

Μετά τις δηλώσεις της για την ανανέωση του συμβολαίου της και το μέλλον του Λόγω Tivis η εκπομπή της ολοκληρώθηκε δυόμιση μήνες μετά, συγκεκριμένα στις 27 Μαΐου και πριν ολοκληρωθεί η σεζόν.

Από τους τίτλους τέλους της εκπομπής κι έπειτα άρχισαν τα σενάρια περί αποχώρησης της από τον Alpha, ενώ το πρωί της Παρασκευής 3 Ιουνίου η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε για τη σχέση της παρουσιάστριας με τον Alpha «Από το ρεπορτάζ που έχω κάνει, ισχύουν αυτά που διαβάζουμε τίτλοι τέλους Alpha-Καινούργιου. Έγινε μια κουβέντα, την κάλεσαν και της είπαν «δεν έχουμε κάτι για του χρόνου, κοίτα και αλλού».
Ενώ ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε:«Είναι μια όμορφη κοπέλα, γλυκιά και έχει κάποιο ταλέντο στην τηλεόραση, είμαι σίγουρος ότι θα βρει δουλειά η Κατερίνα».

Κι εδώ έρχεται το δικό μας ρεπορτάζ, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του toratora.gr, ενώ οι σχέσεις του Alpha και της Κατερίνας Καινούργιου δεν έχουν υποστεί καμία ρήξη και παραμένουν πολύ καλές, το κανάλι θεώρησε σωστό να ενημερώσει την παρουσιάστρια να ψάξει και αλλού, αφού του χρόνου, επιθυμεί να εντάξει μυθοπλασία στο πρόγραμμα του, χωρίς να δημιουργήσει άλλες εκπομπές εκτός από την Ελένη, το Happy Day και την Σπυροπούλου.

Βέβαια, στα πλαίσια της μεταβατικής περιόδου, όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, αφού το συμβόλαιο της Κατερίνας λήγει τον Ιούλιο και σύμφωνα πάντα με πληροφορίες μας, ήδη δύο κανάλια έχουν πλησιάσει την παρουσιάστρια με τηλεοπτικές προτάσεις και γίνονται συζητήσεις και για δική της εκπομπή.

Όπως και να ΄χει τίποτα δεν έχει κλειδώσει ακόμα για την παρουσιάστρια, αφού είναι ήδη καλοκαίρι και η ίδια θα επιδιώξει να ξεκουραστεί πρώτ΄απ΄όλα, αλλά ακόμα και αν δεν την δούμε μέσα από τη συχνότητα του Alpha, οι πιθανότητες για την παρουσιάστρια να κάνει εκπομπή τη νέα τηλεοπτική σεζόν είναι υψηλές.

Δείτε τι είπαν στο Πρωινό του ΑΝΤ1:

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.