Με τα εσώρουχα περιμένει στο κρεβάτι η Ratajkowski

Πέμπτη, 2 Ιούνιος, 2016 13:45 μμ
Τι κι αν οι φωτογραφίσεις αυτή την περίοδο έχουν θέμα το μαγιό; Η Ratajkowski δεν κολλάει σε στερεότυπα και μένει με τα εσώρουχα στο κρεβάτι.
Με τα εσώρουχα περιμένει στο κρεβάτι η Ratajkowski

Όποια φωτογράφιση κι αν δεις αυτή την περίοδο, το μαγιό θα είναι το κεντρικό θέμα. Μπικίνι, ολόσωμα, με κοψίματα...Απ΄όλα έχει ο μπαχτσές. Τα ιδιαίτερα άτομα όμως κάνουν και διαφορετικά πράγματα, γι΄αυτό η Emily Ratajkowski είπε να αφήσει τα μαγιό και να πιάσει τα ανάλαφρα εσώρουχα. Αν και ξέρουμε ότι πρόκειται για κοπέλα που το καλοκαίρι κυκλοφορεί ως και γυμνή στο σπίτι της, προσπαθεί και καταφέρνει να μας πείσει ότι και τα εσώρουχα είναι μια καλή κατάσταση.

Με κομπινεζόν, με σουτιέν και εσώρουχο σε διάφορα χρώματα και με κορμάκι, η Emily Ratajkowski ξαπλώνει στο κρεβάτι και περιμένει αυτόν που θα της τα αφαιρέσει. Η αλήθεια είναι όμως ότι αυτό το θέαμα δεν το πειράζεις. Είναι σαν ένας τέλειος πίνακας που ξέρεις ότι αν πας να κάνεις μια προσθήκη θα χαλάσει. Ακόμα κι αν θεωρείς ότι είναι μια καλή προσθήκη. Έτσι και η Emily.

Βλέπεις αυτό το ζουμερό στήθος και αυτό το κορμί που έχει γδυθεί πολλές φορές, να στέκεται στο κρεβάτι και σκέφτεσαι ότι τώρα αυτό που θες από εκείνη είναι να δεις και να φανταστείς. Όχι να καταργήσεις τη φαντασία σου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.