Το «Game of Thrones» τώρα και σε... πορνογραφική παρωδία

Κυριακή, 29 Μάιος, 2016 18:42 μμ
Ίντριγκες και έρωτες, όλα για το στέμμα: Οι παραγωγοί πάντως επένδυσαν πολλαπλάσιο ποσό από τον μέσο όρο κόστους μιας τυπικής αισθησιακής ταινίας.
Το «Game of Thrones» τώρα και σε... πορνογραφική παρωδία

Το «Strorm of the Kings XXX», όπως είναι ο τίτλος της πορνογραφικής παρωδίας/διασκευής, αντλεί την θεματολογία της από το αριστούργημα της επικής φαντασίας του George Raymond Richard Martin. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 24 Απριλίου, δηλαδή την ίδια μέρα με την έναρξη της 6ης σεζόν του «Game of Thrones».

Όπως εξομολογείται ο Dick Bush σε online άρθρο που φιλοξενήθηκε στο Vanity Vair, η αρχική σκέψη ήθελε τον Σιδερένιο Θρόνο κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου από δονητές. Τελικά, όμως, κάτι τέτοιο δεν έγινε για το καλό της ανθρωπότητας, της αισθητικής και της ανακύκλωσης πλαστικών υλικών.

CiFCkZuWEAAqBML

Η πορνογραφική παρωδία, που ολοκληρώνεται με την κυκλοφορία του έκτου επεισοδίου αυτό το Σαββατοκύριακο είναι ότι πιθανότατα οι δύο πρωταγωνιστές, ο Τζον Ντο και η Ντανιέλις θα μοιραστούν τον θρόνο, αφού πρώτα ανταλλάξουν τα σωματικά υγρά τους.

Τελειώνοντας, πρέπει να συμπληρωθεί ότι η σειρά έχει εντυπωσιακά γυρίσματα σε εξωτερικούς χώρους, το στομφώδες ύφος των πρωταγωνιστών, αλλά και το γεγονός ότι περίπου δέκα λεπτά από τα 40 της συνολικής διάρκειας κάθε επεισοδίου αναλώνονται στην εξέλιξη της πλοκής.

Ch5-QgXXAAEQuui

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.