Όταν η Kelly Brook τα πετούσε στην παραλία

Σάββατο, 28 Μάιος, 2016 13:43 μμ
Όταν σου λένε «πες μου ένα στήθος από τη Βρετανία που σου έρχεται για τη λέξη πληθωρικό», τότε η Kelly Brook είναι πάντα στις πρώτες αναζητήσεις.
Όταν η Kelly Brook τα πετούσε στην παραλία

Θα παίξουμε το παιχνίδι των τριών ερωτήσεων. Η πρώτη ερώτηση αφορά το πιο πληθωρικό στήθος που σου έρχεται στο μυαλό. Η δεύτερη ερώτηση είναι «Σκέφτηκες την Kelly Brook;». Αν απαντήσεις Όχι, τότε η τρίτη ερώτηση είναι «Γιατί δεν τη σκέφτηκες;». Αν πεις Ναι, τότε δεν θα υπάρχει τρίτη ερώτηση. Θα σου πούμε απλώς Μπράβο. Αλλά κι εσύ με το Όχι δικαιολογείσαι, μιας και η Kelly μπήκε σε μία φάση εδώ και πολλούς μήνες που θέλει να αλλάξει την εικόνα της. Θέλει να δώσει την εικόνα της γυναίκας που πάει για γάμο.

Κι επειδή έχει γίνει αυτή η μεταστροφή, είναι απόλυτα λογικό να έχει θέσει εαυτόν εκτός σκέψης. Δεν πειράζει. Γι΄αυτό υπάρχει το Google, γι΄αυτό υπάρχει το reminder μια στο τόσο για το τι εστί Kelly Brook. Με την ελπίδα να μην το τελειώσει τόσο γρήγορα, κι επειδή καλοκαίρι έφτασε, είσαι έτοιμος να κλείσεις μια ξαπλώστρα, για θυμήσου τι έχει κάνει στο παρελθόν αυτό το κορίτσι.

Αυτό το στήθος κυκλοφορούσε ελεύθερο στις αμμουδιές χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. Το μαγιό ήταν μια περιττή έννοια και η Kelly το άφηνε να γίνει το βασικότερο αίτιο πνιγμών. Δες και βούτα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.