Κατερίνα Στικούδη: Βάζει μπραζίλιαν και γυρίζει την πλάτη

Πέμπτη, 26 Μάιος, 2016 18:42 μμ
Εδώ και δύο χρόνια συνεργάζεται με γνωστή επωνυμία μαγιό και αυτή τη φορά η Κατερίνα Στικούδη έδωσε το καλύτερο σάλπισμα για το καλοκαίρι.
Κατερίνα Στικούδη: Βάζει μπραζίλιαν και γυρίζει την πλάτη

Με την φήμη ότι μετά από εφτά χρόνια σχέσης έχει χωρίσει να μην είναι 100% σίγουρη, αλλά 9% σίγουρη, η Κατερίνα Στικούδη αποτελεί και φέτος την σελέμπριτι που δίνει το έναυσμα για να ξεχυθούμε στις παραλίες και να πέσουμε στο νερό, μπας και ξεζεσταθούμε λίγο. Όχι μόνο από τη θερμοκρασία, αλλά πολύ περισσότερο από την καυτή της παρουσία. Είτε υλική είτε ινσταγραμική.

Η Κατερίνα Στικούδη συνεργάζεται εδώ και καιρό με τη γνωστή επωνυμία MED και κάθε χρόνο είναι αυτή που θα προωθήσει τα νέα μαγιό. Λογικό, μιας και το κορμί της έχει προδιαγραφές υψηλού επιπέδου. Είναι πολύ γυμνασμένη, έχει κοιλιακούς, έχει σφιχτά πόδια, όμως το ξέρουμε όλοι ότι τα οπίσθια της είναι η αποθέωση της ελληνικής ομορφιάς.

Με τη φωτογραφία που ανάρτησε στο προφίλ της το δείχνει ακόμα μια φορά. Σε μια άδεια παραλία, δίπλα σε μια καρέκλα σκηνοθέτη που γράφει Κατερίνα Στικούδη For Med, η τραγουδίστρια φοράει ένα μπικίνι με το κάτω μέρος να είναι μπραζίλιαν και την πλάτη γυρισμένη. Τα οπίσθια της είναι αυτό που λες «το καλύτερο που υπάρχει».

stikoudi-mprazilian-magio-1

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.