Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον Ψωμιάδη και στον Κωστόπουλο για τους ομοφυλόφιλους (βίντεο)

Πέμπτη, 26 Μάιος, 2016 09:05 πμ
Διαφωνεί με τον Αμβρόσιο και τις δηλώσεις του κατά των ομοφυλόφιλων αλλά ξεσπά για την προκλητική συμπεριφορά κάποιων...
Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον Ψωμιάδη και στον Κωστόπουλο για τους ομοφυλόφιλους (βίντεο)

Καταπέλτης δηλώσεων ήταν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην εμφάνιση του στο Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Όταν ρωτήθηκε από τον Πέτρο για το αν συμφωνεί με τις δηλώσεις του Αμβρόσιου κατά των gay ο Πανοαγιώτης Ψωμιάδης τοποθετήθηκε και αντιδρώντας τόνισε, ότι αν είχε παιδί ομοφυλόφιλο δεν θα το πετούσε στον Καιάδα, αλλά θα του έδινε κατευθύνσεις.

«Στο σκοταδισμό δεν μας οδηγεί ούτε ο Ψωμιάδης, ούτε ο Αμβρόσιος, ούτε ο Καρατζαφέρης, ούτε ο Σφακιανάκης, ούτε ο Πρέκας. Μας οδηγούν οι προδότες, οι τσάτσοι και οι δούλοι. Αν είχα γιο και γινόταν gay δεν θα τον πέταγα στον Καιάδα, θα του έδινα τις κατευθύνσεις, ώστε να μην προκαλούσε την κοινωνία. Δεν είμαι κατά των ομοφυλόφιλων, έχω πάρα πολλούς φίλους και ψηφοφόρους. Είμαι κατά των συμπεριφορών αυτών των ανθρώπων. Αν είχες τον γιο σου μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο και φιλιόταν με τον φίλο του, θα το δεχόσουνα; Τι είναι το ελληνικό κοινοβούλιο; Μπουρδ@@@λο είναι; Είσαι υπέρ του μεγαλώματος των παιδιών; Ποιος θα βυζαίνει το παιδί; Ποιος θα το μεγαλώνει; Θα τρελαθούμε; Η Ελλάδα δίδαξε πολιτισμό, δημοκρατία και ελευθερία. Να φιλιούνται μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο; Και γύρισαν και τους χειροκρότησαν; Οι τενεκέδες, τα χανουμάκια, οι τσάτσοι, οι λουκουμάδες γύρισαν και τους χειροκροτούσαν» είπε σε έξαρση ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ενώ ο Πέτρος του είπε για να τον επαναφέρει στην τάξη ότι αν είχε γιο gay θα ήθελε να συμβιώνει στο σπίτι με το σύντροφο του και να μην είναι από εδώ και από εκεί.

Δείτε το βίντεο:

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.