Η Sara Underwood έχει την πίσω κίνηση της αποθέωσης

Παρασκευή, 20 Μάιος, 2016 19:22 μμ
Αν έπρεπε να εικονοποιήσουμε με κάποιο τρόπο την λέξη Αποθέωση και όλα τα παράγωγα της, τότε η Sara Underwood έχει τα κατάλληλα μέσα.
Η Sara Underwood έχει την πίσω κίνηση της αποθέωσης

Κάποια πράγματα οφείλουν να μένουν αναλλοίωτα. Κι αν αυτά μένουν αναλλοίωτα, οφείλουμε κι εμείς οι ίδιοι να βοηθάμε σε αυτό. Η Sara Jean Underwood είναι μια αξία που θα κυριαρχεί για αρκετά χρονάκια ακόμη και αναμένεται να γαλουχήσει άλλες δύο γενιές. Αλλά ας μην κοιτάμε τόσο στο μέλλον. Ας μείνουμε στο παρελθόν και το παρόν. Και με τις φωτογραφίες της, αυτά τα δύο μοιάζουν ένδοξα για την φαντασίωση κάθε άντρα.

Το πάλαι ποτέ κουνελάκι του Playboy βρίσκεται σήμερα λίγο έξω από το χορό, αφού ελάχιστες φωτογραφίσεις της βλέπουν το φως της δημοσιότητας και γενικά έχει πάψει από καιρό ο τρόπος που έμπαινε στο μυαλό των ανδρών. Το Instagram υπάρχει για κάτι τέτοιες περιπτώσεις και η Sara Underwood δεν θα σε αφήσει ποτέ παραπονεμένο. Ιδίως αυτή την εποχή και τις μέρες που θα έρθουν.

Κάθε μέρα θα βλέπεις τα οπίσθια της από μια καινούργια λήψη. Κάθε μέρα θα ξέρεις ότι η λήθη θα ηττάται. Κάθε μέρα θα κοιτάζεις τον ορισμό της αποθέωσης. Αυτά τα οπίσθια έχουν πολλούς τρόπους να εδραιωθούν στη σκέψη σου. Και πετυχαίνουν πάντα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.