Ο Kanye West είναι και επίσημα «γεια σου»

Παρασκευή, 20 Μάιος, 2016 17:32 μμ
Μετά και την εμφάνιση του στο σόου της Ellen Degeneres μπορούμε να το πούμε με πάσα βεβαίοτητα. Ο Kanye West την έχει ακούσει για τα καλά.
Ο Kanye West είναι και επίσημα «γεια σου»

Τον τελευταίο καιρό ο Kanye West έχει αρχίσει να δίνει πολύ ανησυχητικά δείγματα για την εγκεφαλική του κατάσταση. Δεν ξέρουμε αν του την έχει βαρέσει η πολύ συνομιλία με την Kim Kardashian, οπότε τα ελάχιστα εγκεφαλικά της κύτταρα έκαψαν εντελώς τον εγκέφαλο του, αλλά όσα λέει κι όσα κάνει, ο τρόπος που τα κάνει, δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικός. Η απόδειξη έρχεται από την εμφάνιση του στην εκπομπή της Ellen Degeneres, όπου την είδε κήρυκας.

Πριν από δυο-τρεις μήνες είχε ζητήσει από τον Mark Zuckerberg να του δανείσει 53 εκατομμύρια δολάρια για να πάρει μια τυρόπιτα για να ξεκινήσει μια εταιρεία, το όραμα του που έχει σχέση με την βοήθεια σε ανθρώπους που δεν μπορούν να τα φέρουν βόλτα. Πώς θα τους βοηθούσε; Όχι χρηματικά βέβαια. Κυρίως πνευματικά, με τη μουσική του που θεωρεί ότι μπορεί να θεραπεύσει και το κριθαράκι στο μάτι.

Η Ellen Degeneres τον ρώτησε περί αυτού, του έκανε και καζούρα γιατί εξέφρασε το αίτημα στον Mr. Facebook μέσω Twitter κι εκείνος έβγαλε το παράπονο του κι έκανε σαν προδομένη γκόμενα. «Ναι, έχεις δίκιο, ίσως έπρεπε να το κάνω μέσω Facebook, παρόλο που βρεθήκαμε μαζί και φάγαμε με τις γυναίκες μας και υποσχέθηκε ότι θα με βοηθήσει και μπλα μπλα μπλα». Τα μάτια του όμως ήταν σα να έλεγαν: «Με κορόιδεψε. Εγώ του έδωσα τα πάντα κι αυτός με πλήγωσε. Έτσι αισθάνεται άραγε κανείς με την απόρριψη;».

Δεν έμεινε μόνο εκεί ο Kanye West. Είπε κι άλλα. «Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω αν έχω όλα τα μέσα. Έχω ιδέες που μπορούν να κάνουν την ανθρώπινη φυλή να έχει μια καλύτερη ζωή σε εκατό χρόνια. Η ποσότητα συναισθημάτων, υπερήχων και χρωμάτων που έχει η μουσική μου, βρίσκεται και στα παπούτσια μου. Και λειτουργεί. Έχουμε εκατό χρόνια. Είμαστε μια φυλή, ένα έθνος. Είμαστε μια σταγόνα στην ύπαρξη του Σύμπαντος. Και προσπαθούμε συνεχώς να τραβήξουμε τον άλλον προς τα κάτω. Δεν βοηθάμε. Είμαι ένας καλλιτέχνης και νομίζω ότι μπορώ να το αλλάξω με τις ικανότητες μου».

Ε, νομίζουμε μετά από αυτή την φάση ιεροκήρυκα, μπορούμε να το πούμε ότι ο Kanye West λάλησε. Να τα βλέπετε αυτά. Να βλέπετε τι μπορεί να συμβεί από το σεξ με την Kim Kardashian.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.