Ταξίδι στο Λονδίνο με 20 ευρώ; Η Ryanair το έκανε κι αυτό ελέω...Brexit

Τετάρτη, 18 Μάιος, 2016 17:24 μμ
Το αφεντικό τρελάθηκε για να... μην τρελαθεί περισσότερο με πιθανή έξοδο της Βρετανίας. Με τη Ryanair πας Λονδίνο με μόλις 19.99 ευρώ.
Ταξίδι στο Λονδίνο με 20 ευρώ; Η Ryanair το έκανε κι αυτό ελέω...Brexit

Αν είχες στα πλάνα σου κάποιο ταξιδάκι προς Λονδίνο μεριά, τότε αυτή είναι η ευκαιρία σου. Η Ryanair που έχει κάνει το ταξίδι στο εξωτερικό όσο πιο φθηνό γίνεται, έκανε το απίθανο, να πας δηλαδή στην πρωτεύουσα της Αγγλίας (και της Βρετανίας μη σου πούμε) με μόλις 19.99 ευρώ. Πάμε τσάμπα τώρα.

Κι αν αναρωτιέσαι που βρίσκεται ο λάκκος στη φάβα, μην το αναρωτιέσαι. Η Ryanair το κάνει αυτό για όσους θέλουν να ψηφίσουν κατά του Brexit. Ως γνωστόν, υπάρχει δημοψήφισμα στη Βρετανία στις 22 Ιουνίου, κατά το οποίο οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν ανάμεσα στην έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση ή την παραμονή. Η Ryanair τάσσεται υπέρ του δεύτερου για εμπορικούς και οικονομικούς λόγους και γι΄αυτό από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 19 Μαΐου δίνει την ευκαιρία για κράτηση με μόλις 20 ευρώ.

Ο Keny Jacobs, Chief Marketing Officer της εταιρείας δήλωσε:

«Ως θερμοί υποστηρικτές της παραμονής του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ευρώπη, απελευθερώνουμε ναύλους από 19.99€ για όλες τις πτήσεις προς την Βρετανία στις 22 και 23 Ιουνίου, προκειμένου να δώσουμε την δυνατότητα στους πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου να εκφράσουν την άποψή τους στο δημοψήφισμα. Οι ναύλοι αυτοί είναι διαθέσιμοί προς κράτηση για 24 ώρες μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, 19 Μαΐου. Ως η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία στην Βρετανία, η Ryanair είναι σίγουρη πως η Βρετανική οικονομία θα είναι πιο ισχυρή με την παραμονή της στην Ευρωπαϊκή ‘Ένωση. Με 5 εβδομάδες να μένουν μέχρι το δημοψήφισμα, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την ψήφο παραμονής για τις 23 Ιουνίου.»

Είναι άλλο ένα εμπορικό κόλπο της Ryanair; Δεν το γνωρίζουμε. Όπως δεν έγινε σαφές αν αυτό το ποσό αφορά μόνο Βρετανούς πολίτες. Σε κάθε περίπτωση το Fly Home to Vote Remain είναι το μότο της εταιρείας μέχρι το δημοψήφισμα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.