Ελένη Μενεγάκη: Το πιο εμπορικό πρόσωπο - Δείτε όλα της τα διαφημιστικά σποτ

Τετάρτη, 18 Μάιος, 2016 14:53 μμ
Μπορεί στην αρχή της καριέρας της να το έκανε απλά και μόνο για την πλάκα της, ωστόσο οι διαφημιστές είχαν δει στο πρόσωπο της Ελένης όλα εκείνα που αναζητούσαν.
Ελένη Μενεγάκη: Το πιο εμπορικό πρόσωπο - Δείτε όλα της τα διαφημιστικά σποτ

Είναι η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης και εδώ και πολλά πολλά χρόνια δεν έχει βρεθεί κανείς να την "ταρακουνήσει" από τον θρόνο της. Την γνωρίσαμε στις αρχές της ιδ. τηλεόρασης στο μακρινό 1990. Η μελαχρινή τότε Ελένη Μενεγάκη ήταν η πρώτη προτίμηση για τους διαφημιστές, αφού το λαμπερό της πρόσωπο και τα μεγάλα μάτια ήταν ικανά για να σε πείσουν.

Μελαχρινή, τσαχπίνα και μη περιμένοντας ούτε στα πιο τρελά της όνειρα τα όσα θα ακολουθούσαν τα επόμενα χρόνια στη ζωή της, η ωραία Ελένη έβγαζε απλά το χαρτζιλίκι της την ώρα που κάποιοι έβλεπαν ένα αστέρι να γεννιέται.

Η συνέχεια γνωστή, η παρουσία της στο πλευρό του Γιώργου Πολυχρονίου, η συμμετοχή της σε βίντεο κλιπ, αλλά και στη σειρά του ANT1 "Πάτερ Ημών", κάνουν την Ελένη το κορίτσι της διπλανής πόρτας.

Και μετά στη ζωή της μπαίνει ο "Πρωινός Καφές" και η αρχή μιας λαμπρής καριέρας, όπου η ημερομηνία λήξης της μάλλον θα αργήσει πολύ ακόμη. Πληκτρολογώντας στο YouTube το όνομα Ελένη Μενεγάκη θα δεις την ωραία Ελένη σε όλες τις φάσεις τις ζωής της. Και όμως, στα διαφημιστικά σποτ που έχει πρωταγωνιστήσει φέτος η λάμψη και η ομορφιά της είναι ακόμη πιο έντονα και από τις αρχές τις δεκαετίας του 90, τότε που η πιτσιρίκα Ελένη, μας παρουσίαζε το ιδανικό, σαμπουάν, έπινε τον σωστό καφέ, ενώ σε έπειθε εύκολα να δοκιμάσεις την τύχη σου στο Λαϊκό Λαχείο.


Φτάνοντας στο σήμερα παρατηρείς εύκολα πως τα μαλλιά, η ομιλία αλλά και οι τσαχπινιές της Ελένης έχουν αλλάξει κατά πολύ. Η Ελένη ωριμάζει και το κορίτσι της διπλανής πόρτας μεταμορφώνεται σε μια ιδιαίτερη κυρία που μένει όμως και πάλι δίπλα μας, με το χαμόγελο και την λάμψη της που όσα χρόνια και να περάσουν δεν θα σε κουράσουν ποτέ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.