Τη γυμνή σκηνή της Khaleesi την είδες; Όχι; Θα την δεις τώρα [εικόνες]

Τετάρτη, 18 Μάιος, 2016 13:19 μμ
Ήταν το φινάλε του 4ου επεισοδίου, ήταν μεγαλειώδης σκηνή, άρα δικαίως έχει γίνει πανικός με τη γυμνή σκηνή της Emilia Klarke aka Khaleesi.
Τη γυμνή σκηνή της Khaleesi την είδες; Όχι; Θα την δεις τώρα [εικόνες]

Το να ακούς ότι η Emilia Clarke ξεγυμνώθηκε στο Game of Thrones δεν είναι και για να μπει επικεφαλίδα, αφού δεν είναι η πρώτη φορά. Έτσι θα μπορούσαμε να πούμε αν το Game of Thrones βρισκόταν στον 4ο κύκλο του για παράδειγμα. Γιατί από τα μέσα εκείνης της σεζόν και μετά, η Emilia Clarke πήρε όρκο να μην το ξανακάνει. Ή αν το ξανακάνει να μην είναι το δικό της σώμα, αλλά stunt double. Ποτέ μη λες ποτέ όμως, μιας και το 4ου επεισόδιο κρατούσε τη γυμνή σκηνή της για το φινάλε.

Η Daenerys Khaleesi βρίσκεται στο Ντος Κάλιν ως αιχμάλωτη των Dothraki και εκεί που ζητάει από τους Khal που κάνουν «σάουνα» να την ακολουθήσουν ως ηγέτιδα, αυτοί της λένε «Ναι, αλλά εμείς αφού αυτοί και είμαστε άντρες, αλλά διαφωνούμε που εσύ αυτό κι εμείς εκεί» και της γυρνάει το μάτι, οπότε παίρνει φωτιά το Κορδελιό. Το «πυρ και γυνή» κάνει στάχτη τα περήφανα αρσενικά και στην έξοδο της η Khaleesi βγαίνει γυμνή μπροστά στο έθνος που το λένε Khalasar, για να δείξει την θεϊκή της καταγωγή.

Όλοι της υποκλίνονται με το πρόσωπο στο χώμα, εκτός από το Jorah Mormont που βρήκε την ευκαιρία να πάρει μάτι. Μάλιστα, η Emilia Clarke αποκάλυψε ότι αυτό το σώμα είναι το δικό της, χωρίς να της κάνουν ντουμπλάζ, ενώ και ο Jason Momoa-Khal Drogo έκανε approval με τη φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram.

Αν δεν είδες αυτή τη γυμνή σκηνή, τότε μπορείς να πάρεις κι εσύ μάτι με τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

*Αν θες να ξαναπετύχεις την Emilia Clarke όπως τη γέννησε η μαμάκα της, δηλαδή η Φωτιά, να μπαίνεις κάθε Κυριακή στις 04:00 και κάθε Δευτέρα στις 22:00 στα κανάλια Novacinema που προβάλλουν αποκλειστικά τον 6ο κύκλο του Game of Thrones. Α, και με την υπηρεσία εγγραφής, γράφεις το επεισόδιο και το βλέπεις όποτε θες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...