Η Daphne Joy γυμνάζεται, εσύ ιδρώνεις με αυτό το στήθος

Τρίτη, 17 Μάιος, 2016 20:02 μμ
Μπορεί να έχει ένα κορμί με απίστευτα σέξι καμπύλες, αλλά όταν η Daphne Joy φοράει αυτό το μπουστάκι, τότε θα κοιτάς μόνο στήθος.
Η Daphne Joy γυμνάζεται, εσύ ιδρώνεις με αυτό το στήθος

Πριν μερικά χρόνια τη χαιρόταν ο 50 Cent. Μαζί έκαναν κι ένα παιδί, για να γίνει στα 29 της μια από τις πιο καυτές milf. Εδώ και ένα χρόνο περίπου την χαίρεται ο Jason Derulo. Η Daphne Joy έχει μια αγάπη στους τραγουδιστές, αλλά δεν είναι μόνο οι τραγουδιστές που έχουν μια αγάπη σ΄εκείνη. Είναι εξωτική, έχει όλο το πακέτο - εξωτερικά προφανώς - και ξέρει ότι χρειάζεται μια απλή κίνηση για να την κοιτάζουν όλοι.

Η Daphne, εκτός από τους τραγουδιστές, βγάζει το ψωμί της ως γυμνάστρια, όπως δηλαδή όλες σχεδόν οι γυναίκες στο Λος Άντζελες, δίνοντας συμβουλές fitness και προωθώντας προϊόντα. Για να κάνει κάτι τέτοιο, εννοείται πως περνά πολύ καιρό στο γυμναστήριο. Μόνο που μαζί της συμβαίνει κάτι παράξενο. Όταν γυμνάζεται, δεν είναι αυτή που ιδρώνει, αλλά όσοι βρίσκονται γύρω της και την κοιτάζουν.

Προσφάτως, ο φακός την πέτυχε καθώς έβγαινε από το γυμναστήριο της στο δυτικό Hollywood και η Daphne φορούσε ένα κολάν και ένα μπουστάκι που άφηναν τις καμπύλες της να κυριαρχήσουν. Ιδίως το στήθος της όμως που ήταν και το λιγότερο καλυμμένο. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.