Διάσημη ηθοποιός επανεμφανίστηκε με απίθανο μπούστο

Τρίτη, 17 Μάιος, 2016 14:02 μμ
Είχαμε να την δούμε καιρό σε δημόσια εμφάνιση της και η διάσημη ηθοποιός φρόντισε να κάνει comeback με ένα ντεκολτέ που δεν υπάρχει.
Διάσημη ηθοποιός επανεμφανίστηκε με απίθανο μπούστο

Όταν βρισκόταν στο προσκήνιο αποτελούσε μία ηθοποιό που την έλεγες άνετα sex symbol. Ίσως αν δεν είχε αυτή την αύρα που σου έδινε την εντύπωση ότι έχει χαζογκομενίστικη συμπεριφορά, να το λέγαμε με μεγαλύτερη πυγμή. Όμως, ότι δεν έγινε τότε, μπορεί να ειπωθεί τώρα. Κι αυτό που έλειπε για καιρό, επανεμφανίστηκε με εντυπωσιακό τρόπο. Η διάσημη ηθοποιός Jessica Simpson έφερε μπροστά στο φακό ένα μπούστο που ταράζει τον ανδρικό πληθυσμό.

Μπορεί την ιδιότητα της ηθοποιού ή της τραγουδίστριας να έχει καιρό να την επικυρώσει και να ακολουθεί πορεία Mariah Carey, όμως αυτό που δείχνει σε κάθε της εμφάνιση - όσο σπάνιες κι αν έχουν γίνει - είναι ότι πρόκειται για γυναίκα από το πάνω ράφι. Η 35χρονη πλέον Jessica Simpson βρέθηκε με τον σύζυγο της Eric Johnson σε ένα εστιατόριο στο Μπέβερλι Χιλς και οι φωτογράφοι έβαλαν τις μηχανές στο φουλ, για να απαθανατίσουν το μπούστο της.

Το μπλε φόρεμα που επέλεξε η διάσημη ηθοποιός είναι από αυτά που θες να πας να αγοράσεις στη γυναίκα σου. Μακρύ, με σκίσιμο στα πλάγια και ένα μεγάλο άνοιγμα στα πόδια και με ένα ντεκολτέ που φτάνει όσο πιο κάτω γίνεται, η Jessica Simpson έκανε σαφές ότι με αυτό το στήθος δεν μπορούν να την κοντράρουν πολλές.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.