Κανάκης: Φουλ επίθεση στον Αρναούτογλου με σχόλιο περί παιδείας και πολιτισμού

Τρίτη, 17 Μάιος, 2016 12:18 μμ
Προς έκπληξη όλων ο Αντώνης Κανάκης "επιτέθηκε" σκληρά στον παρουσιαστή που βρίσκονται κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη.
Κανάκης: Φουλ επίθεση στον Αρναούτογλου με σχόλιο περί παιδείας και πολιτισμού

Τα νέα του "χοντρά καρφιά" πέταξε ο Αντώνης Κανάκης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Την εβδομάδα που μας πέρασε ο Γρηγόρης φιλοξένησε στην εκπομπή του τον Βασίλη Τερλέγκα. Όταν ο τραγουδιστής ρωτήθηκε για κάποια λεπτά-πολύ σοβαρά θέματα όπως η ομοφυλοφιλία, ο ίδιος έδειξε φανερά την ενόχληση του με την συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων προκαλώντας έτσι τα αρνητικά σχόλια του κοινού.

Χθες οι "Ράδιο Αρβύλα" και παρά το ότι βρίσκονται στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, εξέφρασαν την ενόχληση και την διαφωνία τους με τον Αντώνη Κανάκη προς έκπληξη όλων να μην σχολιάζει τον Βασίλη Τερλεγκα αλλά το επίπεδο και την παιδεία του Γρηγόρη Αρναούτογλου ή αλλιώς του κάποτε κολλητού του φίλου.

«Είχαμε βέβαια και το γνωστό σκοταδισμό. Εμείς καταφέρναμε στην Ελλάδα του 2016, να κάνουμε τον σκοταδισμό late night show. Τα σκηνικά εύκολα μπορείς να τα αντιγράψεις, τον πολιτισμό και την παιδεία δεν μπορείς να τα αντιγράψεις», είπε. Όπως ήταν φυσικό το απόσπασμα σχολίασε σήμερα και η παρέα του Γιώργου και της Φαίης. Η φιλία του Γρηγόρη και του Αντώνη φαίνεται να εξελίσσεται σε κόντρα, αφού οι συνεργάτες του Πρωινού, ισχυρίζονται πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ετοιμάζεται να δώσει την απάντηση του.

Δείτε τα σχόλια του:

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.