Ελένη Μενεγάκη: Άλλη μια φορά με... εμφανέστατο μπούστο

Πέμπτη, 12 Μάιος, 2016 19:14 μμ
Έχουμε χάσει το μέτρημα με το πόσες φορές η Ελένη Μενεγάκη έχει κάνει ζημιά με το μπούστο της. Άλλη μια φορά ποτέ δεν έβλαψε όμως.
Ελένη Μενεγάκη: Άλλη μια φορά με... εμφανέστατο μπούστο

Πόσες φορές έκανε το ανδρικό τηλεοπτικό κοινό να τα χάσει με το μπούστο της; Πόσες φορές αναφώνησαν όλοι ότι είναι η πιο σέξι παρουσιάστρια της τελευταίας 20ετίας στην Ελλάδα; Πόσα βιντεάκια υπάρχουν στο Youtube που έχουν αποτυπώσει εκείνες τις φορές; Η Ελένη Μενεγάκη δεν παλιώνει ποτέ, δεν γίνεται ποτέ αδιάφορη ως εικόνα και στη σημερινή εκπομπή είχε μερικές στιγμές που το έδειξαν άλλη μια φορά.

Η εμφάνιση της είναι το όσο πιο απλό και chic μπορείς να φανταστείς. Ένα λευκό τοπάκι και μια λευκή παντελόνα. Τίποτα το εξεζητημένο. Δεν είναι όμως μόνο το ρούχο που κάνει τη δουλειά. Είναι και ο τρόπος που κινείσαι, ο τρόπος που στήνεσαι. Και η Ελένη Μενεγάκη έχει πάρει ντοκτορά σε κάτι τέτοια.

Γι΄αυτό σε κάποια φάση που μιλούσε η Άση Μπήλιου κι εκείνη είχε σκύψει να την παρακολουθήσει, το μπούστο της πήρε μια άλλη διάσταση και φυσικά η κάμερα δεν έχασε τέτοιο στιγμιότυπο. Όταν το αντιλήφθηκε η παρουσιάστρια, ανασηκώθηκε αμέσως και σήκωσε το τοπάκι της. Πόσο τυχαία είναι αυτή η άλλη μία φορά δεν είναι κάτι που μας πολυαφορά!

menegaki-mpousto1-1

mpousto-menegaki-1

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.