Η Vita Sidorkina έχει τα πιο πληθωρικά οπίσθια στη Victoria Secret

Τετάρτη, 11 Μάιος, 2016 13:29 μμ
Μπορεί να έχουν πάρει άλλες τη μεγάλη δόξα, αλλά είναι καιρός η Vita Sidorkina να πάρει αυτό που της αναλογεί. Την αποθέωση για τα οπίσθια της.
Η Vita Sidorkina έχει τα πιο πληθωρικά οπίσθια στη Victoria Secret

Πολλές φορές έχουμε προβεί σε χαρακτηρισμούς που βασίζονταν σε συγκεκριμένες γνώσεις. Περιορισμένες. Όταν οι γνώσεις αυτές εμπλουτίστηκαν, τότε ο χαρακτηρισμός δε γινόταν να μην αλλάξει. Αυτή τη φορά δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο, αλλά για μια δίκαιη απόδοση. Η Candice Swanepoel έχει τα καλύτερα οπίσθια στον κόσμο των «Αγγέλων». Όμως η Vita Sidorkina έχει τα πιο πληθωρικά οπίσθια από τα μοντέλα της Victoria Secret.

Αυτόν τον τίτλο τον είχε μέχρι σήμερα η Sara Sampaio, αλλά είναι απόλυτα δικαιολογημένο να δημιουργηθεί ένα ωραίο δίλημμα. Η 22χρονη Vita Sidorkina βρέθηκε μαζί με άλλα μοντέλα της Victoria Secret σε παραλία του Μαϊάμι για φωτογράφιση, δοκίμασε διάφορα μαγιό, έκανε πασαρέλα πάνω στην αμμουδιά και κάθε φορά που γυρνούσε την πλάτη στο φακό, καθιστούσε σαφές ότι διαθέτει οπίσθια που σου μένουν για πολύ στη φαντασία.

Είναι «γεμάτα», είναι σφριγηλά, έχουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν τα οπίσθια μοναδικά. Και η Ρωσίδα είναι σίγουρα η ανερχόμενη δύναμη στη Victoria Secret. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.