10 απορίες που δεν θα πάρουν ποτέ απάντηση

Τρίτη, 10 Μάιος, 2016 14:58 μμ
Από την πρώτη στιγμή που μιλάμε, έχουμε χιλιάδες ερωτήσεις για όσα βλέπουμε. Υπάρχουν όμως 10 απορίες που δεν έχουν απάντηση.
10 απορίες που δεν θα πάρουν ποτέ απάντηση

Από μικρά παιδιά γεμίζουμε τα αυτιά των μεγαλύτερων με απορίες. Και όταν κάνουμε δικά μας παιδιά μας γεμίζουν αυτά με απορίες. Είναι όμως κάποιες ερωτήσεις που δεν υπάρχει απάντηση. Δεν τη βρήκε ποτέ κανένας άνθρωπος. Οι παρακάτω 10 απορίες είναι ένα μικρό δείγμα από τα αναπάντητα ερωτήματα του κόσμου.

Τι πονάει πιο πολύ: κλωτσιά στ΄αχαμνά ή οι πόνοι γέννας; : Αν το διαβάσουν γυναίκες θα εξεγερθούν. Θα γυρίσουν να σου πουν «τι συζητάμε τώρα; είστε σοβαροί; Συγκρίνεται η γέννα με οποιονδήποτε άλλο πόνο;». Φάτε πρώτα μια κλωτσιά στην ευαίσθητη περιοχή σας που είναι σα να εισάγουν θάνατο μέσα από την ουρήθρα και μετά ελάτε να μιλήσουμε.

13177285_10209177940947124_2123015282869547342_n

Από που ενεργούνται τα μπαρμπούνια; : Μια απορία που έχει απαντηθεί ως αστείο, αλλά δεν είναι επιστημονική εξήγηση το «από πουθενά, γι΄αυτό είναι πορτοκαλί». Μπορεί να είναι το επόμενο θέμα πτυχιακής σε κάποιο τμήμα βιολογίας.

Μπορείς να ρευτείς και να «αεριστείς» ταυτόχρονα; : Κάποιοι λένε ότι το έχουν πάθει. Άλλοι το προσπάθησαν και δεν έγινε τίποτα. Είναι σαν ένας αστικός θρύλος, σαν τα Βριλ ή σαν κάποιο σπίτι που λένε τα μικρά παιδιά ότι είναι στοιχειωμένο. Αφού εδώ κολλάει η ατάκα «Ξέρω έναν που το κάνει. Είναι από χωριό, δεν τον ξέρεις».

Υπάρχει νόμος για τη χαράδρα υδραυλικών-ηλεκτρολόγων; : Δε νομίζουμε ότι έχει υπάρξει ηλεκτρολόγος-υδραυλικός και μερικά ακόμα επαγγέλματα που να μην έχουν δείξει την αρχή της οπισθιαίας χαράδρας τους στον πελάτη. Κάθε φορά που σκύβουν γίνεται η αηδιαστική αποκάλυψη. Λες και είναι κάποιος άγραφος νόμος. Μαζί με το «όποιος χάνει πολλές ευκαιρίες, θα φάει γκολ», να υπάρχει και το «όποιος είναι υδραυλικός πρέπει να δείχνει την χαράδρα του». Παίζει να αποτελεί και ειδικό μάθημα σε κάποια τεχνική σχολή ή να μπαίνει στο βιογραφικό, στα προσόντα. Τίμιος, υπεύθυνος, σωστός στα ωράρια, με χαμηλά παντελόνια για να φαίνεται η χαράδρα.

Partalia7

Γιατί η μύτη τρέχει και τα πόδια μυρίζουν αφού φτιάχτηκαν για το αντίθετο; : Με τα πόδια τρέχεις και με τη μύτη μυρίζεις. Όταν όμως έχει ζέστη και φοράς κάλτσες, τα πόδια μυρίζουν και όταν είσαι κρυωμένος η μύτη τρέχει.

Ο Donald Duck και η πετσέτα : Αυτή την απορία την έχει εκφράσει πιο σωστά απ΄όλους ο Chandler Bing. Ο Donald δεν φοράει ποτέ παντελόνι, αλλά όταν βγαίνει από το μπάνιο φοράει πετσέτα και ντρέπεται όταν πέφτει.

Γιατί το είπαν μαύρο κουτί αφού είναι πορτοκαλί; : Ας βρεθεί ένας υπεύθυνος να μας το πει ρε παιδιά. Επίσης ας μας πουν γιατί το υλικό που φτιάχνουν το μαύρο κουτί κι επιβιώνει πάντα, δεν το βάζουν και σε όλο το αεροπλάνο για να μην παθαίνει τίποτα.

Γύρισες; : Είναι η πιο άστοχη ερώτηση που γέννησε ποτέ άνθρωπος, αλλά και η πιο συχνή. Γυρνάς σπίτι, σε βλέπει η μάνα σου και σε ρωτάει αν γύρισες. Τι απαντάς σε αυτό;

Βρέθηκαν ποτέ παλιοί συμμαθητές που είπαν να πάνε για καφέ; : Όλοι το έχουμε ζήσει το σκηνικό. Τον συναντάς στο δρόμο, σκέφτεσαι να τον αποφύγεις, αλλά τον έχεις και στο facebook, οπότε άσε καλύτερα μην σε σβήσει. Πας, τα λέτε και ένας από τους δύο πετάει την ατάκα «να κανονίσουμε να τα πούμε σε κανέναν καφέ». Και αυτός ο ένας είσαι πάντα εσύ, γιατί δεν ξέρεις τι να πεις. Άραγε να έστειλε ποτέ κάποιος στον άλλον;

Ο Σούπερμαν έχει ένα σώβρακο ή έχει πολλά ίδια και τα αλλάζει; : Ας υποθέσουμε ότι έχει κάνει το λάθος να φάει φασολάδα ή κανένα ινδικό καυτερό. Και αρχίζουν οι αναταράξεις στο στομάχι. Πετάει και ψηλά, δεν είναι δύσκολο να γίνει ζημιά. Τι κάνει; Πάει σπίτι και βάζει άλλο ή πλένει αυτό και περιμένει να στεγνώσει;

091030112618854452

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.