Αυτό το μπούστο έκανε ζημιές στο Met Gala

Τρίτη, 3 Μάιος, 2016 16:40 μμ
Σε τόσο μεγάλες εκδηλώσεις περιμένεις πάντα να δεις κάτι το extreme. Και το μπούστο της συγκεκριμένης κυρίας είναι μονίμως σε τέτοια κατάσταση.
Αυτό το μπούστο έκανε ζημιές στο Met Gala

Όπως τα έγραψε κι εδώ η Ραφαέλλα Ράλλη, ο μινιμαλισμός είναι μια έννοια άγνωστη στις διάσημες κυρίες του Hollywood. Στην καλύτερη έχουν πάρει διαζύγιο από αυτήν. Ιδίως όταν πρόκειται να εμφανιστούν σε event που έχουν τέτοια εμβέλεια και θα παρευρεθούν στον ίδιο χώρο με όλα τα μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας βιομηχανίας του θεάματος. Είναι βέβαια κάποιες που το έχουν μέσα τους να οδηγούνται σε υπερβολικά πράγματα. Η Nicki Minaj και το μπούστο της όμως είναι μονίμως στο mode της υπερβολής.

Η εμφάνιση της στο χθεσινοβραδινό Met Gala ήταν σε αυτό το μήκος κύματος. Και σε αντίθεση με τις υπόλοιπες κυρίες, η Nicki Minaj φόρεσε το ίδιο σύνολο, τόσο στην έναρξη και το κόκκινο χαλί, όσο και στο πάρτι μετά. 33χρονη ράπερ επέλεξε ένα μαύρο σύνολο του Moschino για να λάμψει στο Met Gala, με το μισό να είναι σκέτη, διάφανη δαντέλα και το υπόλοιπο δερμάτινο μπουστάκι με πολλές λωρίδες από κάτω, όλο κεντημένο με κοσμήματα.

Οι στυλιστικές λεπτομέρειες όμως ελάχιστα ενδιαφέρουν, μπροστά σε αυτό το μπούστο που έριξε στην αρένα η Nicki Minaj. Τόσο πληθωρική που τα οπίσθια και οι καμπύλες στα πόδια μπήκαν σε δεύτερη μοίρα, κι ας φαίνονταν περισσότερο λόγω του c-through.

Φωτογραφίες: Splashnews

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.