Αθηνά Οικονομάκου: Φοράει μπραζίλιαν και το δείχνει από την πίσω πλευρά

Κυριακή, 1 Μάιος, 2016 13:39 μμ
Ο Απρίλιος είναι ο μήνας που ξεκινάει η σεζόν στα νησιά και η Αθηνά Οικονομάκου πηγαίνει στη Μύκονο με τον σύντροφο της. Και κάνει βουτιές. Συνεχώς.
Αθηνά Οικονομάκου: Φοράει μπραζίλιαν και το δείχνει από την πίσω πλευρά

Εδώ και ένα χρόνο η γυμναστική έχει γίνει μέρος της καθημερινότητας της. Όπου σταθεί κι όπου βρεθεί μιλάει για το πάθος της. Στο Instagram της ανεβάζει διαρκώς φωτογραφίες από την εξάσκηση της ή με τα αποτελέσματα της προσπάθειας της. Και είναι πάντα εντυπωσιακά, αφού την βλέπουμε με κορμάκια, με μπουστάκια και σορτσάκια να είναι ιδρωμένη, το στήθος να στάζει και οι κοιλιακοί να κάνουν μπαμ. Προφανώς η γυμναστική δεν έφερε καλά αποτελέσματα μόνο εκεί για την Αθηνά Οικονομάκου.

Έφερε ΠΟΛΥ καλά αποτελέσματα σε όλη την «επικράτεια». Τώρα που έχει ξεκινήσει η θερινή σεζόν για τις επιχειρήσεις στα νησιά, έχει πάει στη Μύκονο με τον σύντροφο της, τον Φίλιππο Μιχόπουλο, όπου διατηρεί ξενοδοχείο, και η ζωή της είναι μεταξύ της παραλίας, του ξενοδοχείου και της νυχτερινής διασκέδασης. Σίγουρα με τις φωτογραφίες που αναρτά στο προφίλ της δε γίνεται να μην ενδιαφερθείς περισσότερο για την παραλία. Χθες και σήμερα την είδαμε με δύο διαφορετικά μαγιό, αλλά το ίδιο σέξι.

Στη μία είναι με τον σύντροφο της, φοράει μπραζίλιαν μπικίνι και προχωράνε στην αμμουδιά, με την κάμερα να την δείχνει από πίσω και τα οπίσθια της να είναι παραπάνω από άρτια. Στην δεύτερη φοράει ένα ολόσωμο μαγιό, με τα πόδια της να μπαίνουν στο επίκεντρο αυτή τη φορά.

oikonomakou-magio-1

oikonomakou-magio1-1

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.