Θα πάθεις μια πλάκα με τη Charlotte McKinney γυμνή στην αμμουδιά

Σάββατο, 30 Απρίλιος, 2016 14:13 μμ
Επί της ουσίας η Μεγάλη Βδομάδα που σε κρατούσε σε μια λιτότητα, ολοκληρώθηκε οπότε μπορείς να μπεις στους ρυθμούς σου. Και θα μπεις με τη McKinney.
Θα πάθεις μια πλάκα με τη Charlotte McKinney γυμνή στην αμμουδιά

Αυτές τις μέρες τα έθιμα επιτάσσουν μια κατάσταση εγκράτειας και δεν μιλάμε μόνο για το φαγητό. Αναφερόμαστε σε όλες τις συνήθειες. Όπως το να κοιτάζεις με τις ώρες φωτογραφίες διάσημων, πληθωρικών ή/και σέξι γυναικών στο Instagram. Είναι καλό να παίρνεις μια απόσταση, να μηδενίζεις το κοντέρ και να επανέρχεσαι με μεγαλύτερη φόρα. Έτσι κι εδώ. Πήρες βήματα πίσω, απομακρύνθηκες για λίγο και στην επιστροφή σου σε βρίσκει η Charlotte McKinney. Και θα σε κάνει τούρμπο.

Εδώ και αρκετές μέρες η Charlotte McKinney έχει ξεκινήσει τις εξορμήσεις της σε παραλίες, είτε με επαγγελματικό σκοπό είτε απλώς για να οδηγήσει σε λιποθυμία ή στέγνωμα τον αρσενικό πληθυσμό που παρευρίσκεται εκεί. Μετά το μπικίνι που χανόταν στα οπίσθια και το στήθος της, η Charlotte είπε ότι θα το πάει στο επόμενο level, από νωρίς φέτος. Γι΄αυτό πέταξε και το μαγιό, έκατσε πάνω σε ένα μεγάλο κορμό στην αμμουδιά και έβαλε ένα πλεκτό ρούχο για να καλύπτει ίσα ίσα το κορμί της. Γι΄αυτό θα πάθεις μια πλάκα, όχι super heavyweight, αλλά light heavyweight. Γιατί με την McKinney παίζεις πάντα σε βαριές κατηγορίες.

charlotte-mckinney-1

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.