Ο δανδής Γαϊτάνος σπάει τα κοντέρ: Οι γυναίκες με αγαπούν γιατί είμαι άντρας

Πέμπτη, 28 Απρίλιος, 2016 14:39 μμ
Θα μπορούσες να τον αποκαλέσεις πρότυπο γόη στη σύγχρονη Ελλάδα. Ο Πέτρος Γαϊτάνος είναι ένα αρχαίο πρότυπο στο σήμερα. Το μαλλί, ο λόγος, η αύρα, όλα του.
Ο δανδής Γαϊτάνος σπάει τα κοντέρ: Οι γυναίκες με αγαπούν γιατί είμαι άντρας

Το χθεσινό του κόρτε στη Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν μια ακόμα απόδειξη για την πέραση που έχει στις γυναίκες. Μαζί του μπορούν να μοιράζονται το eyeliner, τη μάσκαρα και όλα όσα χρησιμοποιούν. Ο Πέτρος Γαϊτάνος είναι ο ορισμός του δανδή και η νέα του συνέντευξη στο περιοδικό Downtown είναι λέξη προς λέξη μια μαγεία του λόγου.

Σε ερώτηση για το τι τον ενοχλεί στις γυναίκες απαντά: «Αν έλεγα όλα αυτά που με ενοχλούν στις γυναίκες θα με έλεγαν μισογύνη. Δεν είμαι από αυτούς που θέλουν να διακρίνουν τα φύλα, αλλά αν δείτε τη Γένεση, θα καταλάβετε και τα λάθη του άντρα και της γυναίκας. Όταν, λοιπόν, ήταν ο Αδάμ και η Εύα στον Παράδεισο, δείτε πώς συμπεριφέρθηκε ο καθένας. Η Εύα άκουσε το φίδι, η Εύα ήταν ευκολόπιστη, η Εύα εξαπατήθηκε, όχι ο Αδάμ. Η Εύα έπιασε κουβέντα με το πονηρό και η Εύα παρέσυρε και τον άντρα. Η γυναίκα είναι πιο πονηρή. Όχι με τη χαριτωμένη έννοια. Με την κακή έννοια. Εύκολα γίνεται εκδικητική, εύκολα φανατίζεται, εύκολα λέει κακίες. Οι άντρες είμαστε πιο απλοί». Μπορεί όμως να έχει πιάσει το νόημα ότι η Εύα την έκανε τη ζημιά και την πλήρωσε ο έρμος ο Αδάμ, αλλά δεν μπορεί παρά να αναγνωρίσει ότι ξυπνά έντονα πάθη στα υποδεέστερα θηλυκά.

gaitanos_1_0

«Οι γυναίκες με αγαπούν πολύ καταρχάς γιατί είμαι άντρας, αλλά και γιατί έχουν πιο πλούσιο συναισθηματικό κόσμο. Και επειδή όλα τα σπουδαία και αξιόλογα πράγματα που γίνονται στην κοινωνία τα στηρίζουν πάντα γυναίκες».

Υπάρχουν και κάποιες που θα πέθαιναν για χάρη του: «Μια κοπέλα που είχα συναντήσει μόνο μία φορά έκανε απόπειρα αυτοκτονίας έξω από την πόρτα μου. Ευτυχώς την προλάβαμε, γιατί γάβγιζε το σκυλί που είχα μέσα στο σπίτι μου. Βγήκε, λοιπόν, η αδερφή μου έξω και ανακάλυψε ότι η κοπέλα είχε πάρει χάπια και είχε αφήσει ένα σημείωμα.  Εγώ έλειπα, ήμουν στο στούντιο και ηχογραφούσα».

Ποιο είναι το επιμύθιο από το μανιφέστο του φλερτ που παρέδωσε για εμάς τους αδαείς στο τσαμπέ ο Πέτρος Γαϊτάνος; Ότι ένας Πέτρος Γαϊτάνος μπορεί να λατρεύεται από εσάς τις γυναίκες, αλλά δεν θα μπορέσετε να αγγίξετε ποτέ κάτι παραπάνω από τα πόδια του. Αυτή η κώμη θα ανεμίζει ψηλότερα από εσάς. Κι εμάς.

Τον Γαϊτάνο δεν θα τον φτάσετε ποτέ. Τον Γαϊτάνο!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.