4 αιώνιες απορίες για τους εργαζόμενους στα διόδια βρίσκουν απάντηση

Τετάρτη, 27 Απρίλιος, 2016 16:24 μμ
Εσείς ξέρατε που κάνουν την ανάγκη τους οι εργαζόμενοι της Αττικής Οδού και που πίνουν καφέ εν ώρα εργασίας
4 αιώνιες απορίες για τους εργαζόμενους στα διόδια βρίσκουν απάντηση

Εντάξει, πρέπει να το παραδεχτείτε... Πολλές είναι οι στιγμές, που το μυαλό όλων ξεφεύγει και σαν να έχεις όλα τα προβλήματα σου λυμένα, σκαλώνεις σε κάτι άκυρες και ανόητες απορίες που σου καίνε τον εγκέφαλο.

Το νέο σκάλωμα λοιπόν, έχει να κάνει με την Αττική Οδό και τους εργαζομένους, που δουεύουν  και βρίσκονται τόσες ώρες υπομονετικά στα κουβούκλια εξυπηρετώντας  τους οδηγούς, που επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν για τις μετακινήσεις τους την Αττική Οδό.

Περνώντας λοπόν, από τα διόδια, γνέφεις στον υπάλληλο, όλο κατανόηση, για τις "δυσκολίες" που μπορεί να περνάει κατά τη διάρκεια της εργασίας του.

Αλήθεια εσείς έχετε αναρωτηθεί ποτέ, πως οι εργαζόμενοι βρίσκονται εκεί και που παρκάρουν το αυτοκίνητό τους; Πού κάνουν την ανάγκη τους όταν δουλεύουν 8ωρο; Τί συμβαίνει όταν κάποιος πελάτης δεν έχει μαζί του χρήματα; Και τέλος αν τελικά οι εργαζόμενοι πληρώνουν διόδια...

Αυτές οι "βασανιστικές" ερωτήσεις πeρνούν από το μυαλό μας -οκ όχι κάθε μέρα, όλη μέρα- αλλά κατά στιγμές που θέλεις να ξεφύγις από την καθημερινότητα και να βάλεις το μυαλό σου σε ένα πιο ανάλαφρο και χαλαρό mood.

Και επειδή, δε μας αρέσει να αφήνουμε αναπάντητα ερωτήματα, κατόπιν έρευνας, σας έχουμε τις απαντήσεις, που είναι πιο απλές από όσο φαντάζεστε.

Καταρχήν, οι εργαζόμενοι μεταφέρονται στα κουβούκλια με τα ειδικά βανάκια τις Αττικής Οδού, ενώ το αυτοκίνητο τους το παρκάρουν στους σταθμούς που βρίσκονται κοντά.

Την ανάγκη τους την κάνουν μέσα στο κουβούκλιο -και όχι μη βιαστείτε να αηδιάσετε- καθώς το τόσο δα μικρό"σπιτάκι" τους τύπου σκύλου-, διαθέτει και κουζίνα για να ετοιμάζουν τον καφέ τους και τουαλέτα ώστε να μπορούν να κάνουν την ανάγκη τους. Όταν δε, συμβαίνει βαρύ γαστρεντερικό περιστατικό, απλά βάζουν απαγορευτικό σήμα και σταματούν να εξηπηρετούν τον κόσμο, μέχρι να υπάρξει αντικατάσταση.

Όταν κάποιος, αφηρημένος πελάτης δε διαθέτει το ποσό των 2,80 ευρώ, ο υπάλληλος του κόβει μια "κλήση", ώστε την επόμενη μέρα να ξαναπεράσει και να πληρώσει το ποσο που οφείλει.

Όσο για το εάν οι εργαζόμενοι της Αττικής Οδού πληρώνουν διόδια, ενημερωθήκαμε πως έχουν ειδική κάρτα, που τους επιτρέπει να έχουν κάποιες -αρκετές free διαδρομές- εκτός από από αυτές που κάνουν για να φτάσουν στο χώρο εργασίας τους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.